Film en animatie voor de Opleiders van de wereld van morgen

Het onderwijs is mede verantwoordelijk voor de wereld van morgen. Zij staan aan de basis van een nieuwe generatie die de wereld van morgen vormgeeft. Daarom zijn wij extra gemotiveerd om te werken voor deze prachtige branche met bijvoorbeeld een virtuele school rondleiding.

Interactieve open dagen

Als onderwijsinstelling wil je je leerlingen en hun ouders goed informeren. Daarom denkt Phil & Flo goed met je mee over de juiste inzet van middelen om deze doelgroep optimaal te benaderen. Met deze mindset realiseren we resultaten die verder gaan dan alleen video of een animatie. Wat te doen als een fysieke open dag niet mogelijk is? Ons antwoord was deze film voor onder andere het Park Lyceum in Almere en voor het CSB Amsterdam hierboven.

Video en Animatie oplossingen voor het onderwijs

Jij bent op zoek naar communicatie die blijft hangen? Kies voor een animatiefilm, video, virtuele tour of interactieve video, speciaal op maat geproduceerd voor jouw onderwijsinstelling. Werk samen met een videospecialist op het gebied van onderwijs, dit voorkomt misverstanden en stroeve samenwerkingen. Kies voor een strategisch en creatief partner zoals Phil & Flo en kies voor een leuke samenwerking.

Bewezen trackrecord

Onderwijs voor de wereld van morgen

De kinderen van vandaag bewonen de wereld van morgen. Daarom zetten wij ons in voor inspirerend en vernieuwend onderwijs. We willen de volgende generatie de mogelijkheden bieden die nodig zijn om onderdeel uit te maken van een betere en kansrijke toekomst. We doen dit door samenwerkingen aan te gaan met onderwijsinstellingen die dezelfde overtuiging en hebben.

Opname video onderwijs

Kunst & Cultuur

Waarom plaatsen we kunst & Cultuur in dezelfde hoek als onderwijs? Wij denken dat de wereld van morgen alleen kan bestaan als er kunst en cultuur is. Zonder deze basis heeft de wereld geen visie. Kunst en cultuur wordt ook op scholen gegeven als vak. Wij helpen graag mee met de promotie van Kunst & Cultuur in Nederland. Dit kan op allerlei gebieden en wij denken graag mee met onze creatieve geesten om een interessante film of animatie te maken die het gevoel van kunst en cultuur goed overbrengt. Een film of animatie kan ook zelf kunst zijn. Of een interactieve vorm van kunst met onze fantastische interactieve films of virtual reality (360 graden) animatie films.

 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.