Opleiders voor de wereld van morgen

Het onderwijs is mede verantwoordelijk voor de wereld van morgen. Zij staan aan de basis van een nieuwe generatie die de wereld van morgen vormgeeft. Daarom zijn wij extra gemotiveerd om te werken voor deze fantastische branche met bijvoorbeeld een virtuele school rondleiding. Bekijk hieronder een interactief voorbeeld.

Onderwijs voor de wereld van morgen

De kinderen van vandaag bewonen de wereld van morgen. Daarom zetten wij van Phil & Flo ons in voor inspirerend en vernieuwend onderwijs. We willen de volgende generatie de mogelijkheden bieden die nodig zijn om onderdeel uit te maken van een betere en kansrijke toekomst die zij zelf kunnen vormgeven. We doen dit door samenwerkingen aan te gaan met onderwijsinstellingen die dezelfde overtuiging en hebben.

Opname video onderwijs

1 + 1 = 3?

Creatieve marketing is de kracht van Phil & Flo. Wij zetten ons specialisme in om onderwijsinstellingen te helpen met hun uitdagingen op het vlak van communicatie. Wij werken niet alleen voor onze klanten, maar vooral ook samen met hen. Met deze mindset realiseren we resultaten die verder gaan dan alleen filmpje of een animatie. We helpen je om jouw uitdaging op de juiste, duurzame manier te tackelen. Zo deden we dat ook voor het Park Lyceum in Almere. Wat te doen als een fysieke open dag niet mogelijk is? Ons antwoord was deze film.

Kunst & Cultuur

Waarom plaatsen we kunst & Cultuur in dezelfde hoek als onderwijs? Wij denken dat de wereld van morgen alleen kan bestaan als er kunst en cultuur is. Zonder deze basis heeft de wereld geen visie. Kunst en cultuur wordt ook op scholen gegeven als vak. Wij helpen graag mee met de promotie van Kunst & Cultuur in Nederland. Dit kan op allerlei gebieden en wij denken graag mee met onze creatieve geesten om een interessante film of animatie te maken die het gevoel van kunst en cultuur goed overbrengt. Een film of animatie kan ook zelf kunst zijn. Of een interactieve vorm van kunst met onze fantastische interactieve films of virtual reality (360 graden) animatie films.

Last minute verzoek gedaan aan Phil & Flo (voormalig FreshTV) voor een animatie. Snel en professioneel opgepakt. Binnen een week een mooi resultaat. Zeer tevreden over deze samenwerking. Bedankt!
- Cor verbree, Directeur @ Noorderpoort College
Wij hebben de samenwerking met Phil & Flo (voormalig FreshTV) als heel prettig ervaren. De planning m.b.t. de animatiefilm was strikt, en hier hield Phil & Flo zich heel goed aan. Zo verliep het proces heel vloeiend. We konden altijd met vragen en opmerkingen bij de projectleider Inge terecht. En ook in het afrondingsproces nam Phil & Flo de moeite om de puntjes op de i te zetten. Niets was teveel! Hartelijk bedankt, namens Diataal. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat: een heel duidelijke en mooie uitleganimatie over hoe de adaptiviteit in onze Diatoetsen werkt.
- Iris Pijpker, Toetsontwikkelaar Taal @ Diataal