Video en animatie voor het onderwijs

Het onderwijs is mede verantwoordelijk voor de wereld van morgen. Zij staan aan de basis van een nieuwe generatie die de wereld van morgen vormgeeft. Een nieuwe generatie die ook vernieuwende communicatie verdient.

Bekijk hier de virtuele school tour.

Interactieve open dagen

Als onderwijsinstelling wil je je leerlingen en hun ouders goed informeren. Daarom denkt Phil & Flo goed met je mee over de juiste inzet van middelen om deze doelgroep optimaal te informeren. Met deze mindset realiseren we resultaten die verder gaan dan alleen video of een animatie.

Video en Animatie voor het onderwijs

Jij bent op zoek naar communicatie die blijft hangen? Kies voor een animatiefilm, video, virtuele tour of interactieve video, speciaal op maat geproduceerd voor jouw onderwijsinstelling. Werk samen met een videospecialist op het gebied van onderwijs, dit voorkomt misverstanden en stroeve samenwerkingen. Kies voor een strategisch en creatief partner zoals Phil & Flo en kies voor een leuke samenwerking.

Onderwijs voor de wereld van morgen

De kinderen van vandaag bewonen de wereld van morgen. Daarom zetten wij ons in voor inspirerend en vernieuwend onderwijs. We willen de volgende generatie de mogelijkheden bieden die nodig zijn om onderdeel uit te maken van een betere en kansrijke toekomst. We doen dit door samenwerkingen aan te gaan met onderwijsinstellingen die dezelfde overtuiging en hebben; de opleiders van de wereld van morgen.

Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.
Phil & Flo heeft in een korte tijd een mooie digitale tour weten neer te zetten voor de CSB. Hierin hebben wij de samenwerking en de uitwisseling van ideeën als zeer prettig en praktisch ervaren.
- Volkert Renooy, Teamleider @ CSB Amsterdam
We hebben net met veel plezier naar de webinar gekeken en ook de virtuele tour gedaan. Vooral dat laatste heeft mijn zoon echt enthousiast gemaakt om meer van het CBS te willen zien. Hij komt graag naar één van de lesjesmiddagen.
- Ouder van leerling groep 8, @ CSB Amsterdam
Wat een fantastische rondleiding hebben jullie gemaakt, complimenten aan de leerlingen en team!
- Ouder van leerling groep 8, @ CSB Amsterdam