3D Animatie laten maken

Heb je een complex product of concept dat lastig te begrijpen is? Een 3D animatie biedt uitkomst. Onze 3D specialisten zijn het beste in het vervaardigen van unieke en verhelderende 3D animaties die je product of dienst tot leven brengen. We zorgen ervoor dat jouw ideeën op een aantrekkelijke en begrijpelijke wijze gecommuniceerd wordt. Laat je verrassen door ons creatieve team.

Video afspelen over 3d animatie laten maken door phil en flo

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Een 3D animatie laten maken?

3D gaat een behoorlijke stap verder dan 2D animaties, en biedt een diepgaande visuele ervaring. Door objecten in drie dimensies te ontwerpen, betreden we een wereld waarin de kijker een volledige 360° ervaring van het product heeft, en zelfs de kern van een object kan verkennen. Dit driedimensionale canvas biedt een landschap dat volledig aanpasbaar is, waardoor zelfs de meest complexe concepten tastbaar worden gemaakt.

Video afspelen

3D animatie als marketingmiddel

Deze beeldtechniek wordt gebruikt om informatie op een boeiende manier over te brengen. De kansen die dit biedt voor bedrijven en organisaties zijn enorm. Als jij het namelijk kan bedenken, kunnen wij het vormgeven en in beweging zetten. Dit biedt mogelijkheden op het gebied van productuitleg, productpromotie, en -marketing. Met een animatiefilm weet je zeker dat je een enorme overtuigingskracht hebt, en de meest complexe technieken en producten inzichtelijk maakt.

Video afspelen
xaam-3d-animatie-laten maken

3D product animatiefilm

Een 3D product animatie is een prachtige manier om de binnenkant van een product goed weer te geven. Of om de werking van het product uit te beelden, op micro niveau of juist op grote afstand. In een eigen gecreëerde omgeving, met decors en landschappen die we speciaal voor jou ontwikkelen. 3D animatiefilms zijn kwalitatief hoogstaande producten die absoluut de aandacht trekken en super realistisch zijn.

Video afspelen

3D geanimeerde karakters

Computer animaties in marketing en advertising zijn als communicatiemedium een klasse apart. Neem bijvoorbeeld een karakter (poppetje) of een animatie figuur: zij kunnen het hart van iedere (online) video of marketingcampagne vormen. Phil & Flo brengt ze tot leven in een 3D-animatie. Kijk maar naar animatiefilms van Disney, Dreamworks of Netflix, deze animatiefilms hebben levensechte monsters, dieren, mensen en andere fantasiefiguren.

Video afspelen

Complexe 3D product animaties

Wil je liever niet gebruikmaken van een karakter, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een langdradige powerpoint in een aantrekkelijke 3D animatie te laten vormgeven. Er is waarschijnlijk geen ander medium dan 3D-animatiefilm die zo snel een visuele samenvatting kan geven of het idee van een complex product kan uitleggen. 3D-animaties zijn dynamisch en weten de aandacht vast te houden.

Bij Phil & Flo laten we zien wat niet gefilmd kan worden; er zijn voor ons geen grenzen wat je kunt laten zien met 3D renders (computer animatie). Samen met de voice-over en begeleidende teksten zal een animatie duidelijk en verhelderend zijn.

Video afspelen

3D design filosofie

Onze animatoren gaan elke dag met veel enthousiasme naar hun werk. En dat kan alleen maar, omdat we geloven in onze eigen kracht en onze uitgesproken design filosofie. Een filosofie die aansluit bij onze eigen waarden. Wij geloven namelijk in de kracht van kleur en vormen en om deze te koppelen aan de eigen identiteit van de organisatie waar we de animatiefilms voor produceren. Zo creëren we een gave film die herkenbaar is voor jou organisatie maar die ook duidelijk onderscheidend is.

Video afspelen

3D animatie en video SEO

Wist je dat een structurele inzet van verschillende media er voor kan zorgen dat je een goede positie verwerft bij de natuurlijke (organische) zoekresultaten? Met deze zogenoemde video SEO houden we bij jouw 3D animatievideo ook rekening.

Met een enkele video is de kans vrij klein dat je hoog in de zoekresultaten zal belanden, maar met meerdere video’s die naar elkaar verwijzen of op elkaar aansluiten, wordt dat een heel ander verhaal. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden van animatie en het online verspreiden hiervan!

Video afspelen

3D animatie laten maken?

Ben jij ook klaar voor dé praktische manier om complexe informatie over te brengen? Bel ons vrijblijvend voor verfrissende inzichten en laat je eigen 3D wereld ontwikkelen! Of informeer eens naar de mogelijkheden van andere vormen videomarketing zoals 2D animaties of een employer branding video.

Video afspelen

Hoe maak je een 3D animatievideo?

Een animatieproject begint bij ons bij het eerste gesprek. Hierin denken we met je mee wat het doel van de animatie moet zijn. Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een samenwerking. Waarom? Omdat de stijl, toon, lengte en voice-over hierop moeten aansluiten. Zo heeft een 3D instructieanimatie een totaal andere insteek dan een geanimeerde promotie animatie.

Video afspelen

Wat kost een 3D animatie?

De kosten zijn afhankelijk van het aantal arbeidsuren dat in het maken van de video zit. Het aantal uren is weer afhankelijk van de totale lengte van de animatie en de complexiteit van de stijl. Om een goed beeld te geven van een kostenplaatje kan je nadenken over de hoeveelheid objecten die worden vormgegeven, en de omgevingen en landschappen waarin de objecten worden gevisualiseerd. Daarnaast denk je na over de lengte van de film. Graag voorzien we je van advies en creatieve input, neem contact met ons op voor een kennismaking.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.