Employer branding video,
vind snel de juiste kandidaat!

Hoe overtuig je kandidaten dat ze bij jou moeten komen werken? Kies voor de succesvolle aanpak van Phil & Flo. Wij maken hoogwaardige en krachtige employer branding video’s, zodat jij snel de ideale kandidaten vindt.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Het bereik van Employer branding films
Een Employer Branding film om je als bedrijf te profileren kun je heel gericht voor een specifieke vacature maken, maar ook juist breed inzetbaar houden. Als je diep ingaat op een specifieke functie, laat je bijvoorbeeld een collega uitgebreid over het werk vertellen. Je geeft dan een heel goed beeld van de specifieke functie, maar de film is moeilijker te hergebruiken. Als je kiest voor een meer algemene film over je bedrijf, kun je deze in verschillende vacatures gebruiken. Bovendien heb je een grotere kans dat meer mensen je Employer Branding video gaan delen op sociale media.

Video afspelen
xpert hr-employer branding video-phil-en-flo-1

Waarom recruiters kiezen voor Phil & Flo
Wie weet er beter hoe je nieuwe werknemers kunt aantrekken dan recruiters? Zij hebben er hun baan van gemaakt om werkgever en werknemer bij elkaar te brengen. Daarom zien ze ook de toegevoegde waarde van een employer branding video. Phil & Flo Creative Studio maakt video’s voor Employer Branding doeleinden die potentiële werknemers graag willen zien. Het is zelfs mogelijk een virtuele employer branding tour te maken.

Video afspelen
van mesdag-employer branding film-phil-en-flo-2

Employer Branding video, wat is dat?
In een Employer Branding film laat je vooral je werknemers aan het woord laat. Ze vertellen de positieve kanten over hun werk en je organisatie. Ook is het een goed idee om de dagelijkse werkzaamheden te laten zien en belichten we kort alle leuke dingen die er georganiseerd worden, zoals sporten of een gezellige borrel. De mens is visueel ingesteld, dus als je in een film laat zien hoe het er echt aan toegaat, zullen kandidaten sneller reageren op je vacature.

Video afspelen

Hoe maken we jouw Employer Branding film?
Je medewerkers, collega’s, hoeven geen geboren acteur te zijn om voor de camera te spreken, want wij zorgen voor een professionele begeleiding bij het filmen. Daarna verpakken we hun enthousiaste verhalen in een kort en bondige film. We kiezen er de juiste achtergrondmuziek bij en brengen zo de unieke sfeer in jouw bedrijf over. Met de juiste mix van beelden van de werkvloer, interviews met huidige werknemers en goed gekozen achtergrondmuziek monteren we een sfeervolle film dat potentiële werknemers enthousiasmeert en motiveert om te solliciteren.

Video afspelen

Employer branding volgens Phil & Flo
Wat maakt de werkwijze van Phil & Flo zo uniek? Onze filmmakers zijn creatieve geesten, die iedere keer de juiste invalshoek weten te vinden om je bedrijf en werksfeer in videovorm succesvol te presenteren. Dat doen ze met steeds het doel voor ogen: het overtuigen van potentiële nieuwe werknemers. Met dat doel voor ogen gaan we samen het proces door, van het eerste script en opnames tot de laatste stappen tijdens de montage. En dat doen we allemaal in overleg, met je eigen projectmanager.

Video afspelen

Succes voor elke organisatie
We produceren al jaren vele employer branding films. Phil & Flo een frisse en unieke blik op de presentatie in videovorm om de juiste kandidaat aan te trekken. Vele organisaties hebben dankzij de succesvolle inzet van onze employer branding films de juiste kandidaten gevonden.

Veel mensen die op zoek zijn naar een vacature, krijgen de standaard wervingsteksten vaak doorgespeeld van mensen uit hun netwerk. Delen op Instagram en LinkedIn is niet meer weg te denken uit het vacatureproces. Ook daar helpt een korte en aansprekende film deze mensen over de streep te trekken om je vacature te delen. Daarnaast worden je vacatures op Indeed beter gewaardeerd als je er een film bij plaatst. En van het een komt het ander: als je Employer Branding film eenmaal gedeeld wordt, gaat de sneeuwbal rollen. Zo vergroot je je bereik exponentieel.

Video afspelen
Een team collega's van het UMCG die lunchen en tafelvoetbal spelen

Vacatures met film beter online vindbaar
Niet alleen mensen zijn dol op video’s: ook voor zoekmachines zoals Google vallen webpagina’s met video beter op, en worden beter geïndexeerd. Ten minste, als je het goed doet. Gelukkig weten we bij Phil & Flo wel raad met video’s en zoekmachine-optimalisatie. De voordelen van een betere vindbaarheid in zoekmachines hoeven we natuurlijk niet uit te leggen: als je meer mensen bereikt, vergroot je je naamsbekendheid. En natuurlijk bereik je, in het geval van een vacature, meer potentiële kandidaten als je vacature hoger scoort in zoekmachines.

Video afspelen

Vandaag nog meer weten over Employer Branding?
Wil je niet meer het risico lopen dat de perfecte kandidaat voor je functie afhaakt omdat zij of hij geen goed beeld krijgt van je bedrijf? Phil & Flo maakt hoogwaardige Employer branding video’s om werkgevers en werknemers bij elkaar te brengen. Wij laten jouw bedrijf van de beste kant zien, zodat potentiële nieuwe werknemers enthousiast bij je zullen solliciteren. We vertellen je hier graag meer over, en beantwoorden al je vragen persoonlijk. Aarzel dus niet om contact op te nemen en meer te weten te komen over de kansen van employer branding en videomarketing voor jouw bedrijf!

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.