starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Reviews – Experts sinds 2009

Een promotiefilm laten maken

Wil jij ook scoren met een film? Bij Phil & Flo weten we als geen ander dat het een goed idee is om een promotiefilm te laten maken; mensen onthouden slechts 20% van wat je zegt, maar 80% van wat ze zien. Met deze film laat je je huidige en toekomstige klanten niet alleen zien wat je in huis hebt, je wekt ook vertrouwen bij je doelgroep. Een promotiefilm laten maken voor je organisatie is geen optie, maar een absolute aanrader!

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Een promotiefilm maken van begin tot eind
Samen bepalen we het doel van je film. Wil je een algemene impressie geven van je bedrijf? Of toch informeren over een product of dienst? Als we het doel helder hebben, brengen we je doelgroep en boodschap in kaart. Omdat we jarenlange ervaring hebben, maken we er één die prikkelt en overtuigt. Van script tot scherm en dan nog ietsje verder.

Video afspelen

Waarom zal ik een promotiefilm laten maken?
Het is een uitstekende manier om de identiteit van je merk te visualiseren. Ook is de film uitermate geschikt om te delen op social media. Als je de film op de juiste kanalen plaatst, kan de interactie met je klant tot behoorlijk toenemen. Je online vindbaarheid wordt ook aanzienlijk verbeterd; plaats je jouw promotiefilm via YouTube op je website, dan verschijn je hoger in de zoekresultaten van Google.

Video afspelen

Een promotiefilm met impact
Onze specialisten zetten zich elke dag in om de meeste impact te maken voor onze wereld. Een promotiefilm voor je organisatie zullen we dus nooit zomaar afraffelen. Hier nemen we de tijd voor. Een creatieve sessie met de makers, een duidelijk voorgesprek met onze adviseurs en een kundige regisseur tijdens de opnames bewaken onze kwaliteitsstandaard. Onze promotiefilms gaan jaren mee, een goede investering dus.

Video afspelen

Ook succesvol worden met een promotiefilm?
Wil je ook graag laten zien wat jouw organisatie allemaal in huis heeft? Dat kan! Bel ons vrijblijvend op 085 – 273 8331 en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.