starstarstarstarstar 4,9/5 – 65 Reviews – Experts sinds 2009

Logo - Phil & Flo - Blauw

Anios in het UMCG,
Werken bij film

De afdeling Chirurgie van het UMCG is altijd op zoek naar nieuwe aniossen. Omdat het werken als anios Chirurgie veeleisend is, is het van nature niet de meest populaire anios functie. Om potentiële aniossen aan te spreken, maakten we een  werken-bij film.

Video afspelen

Klant

UMCG

Techniek

Film

Type

Werken bij film

Het doel van de werken bij film was het enthousiasmeren van geschikte aniossen. Hierom besloten we de afdeling Chirurgie en de werkzaamheden als stoer, divers en uniek naar voren te laten komen. Elementen die we rondleiding en de creatieve sessie naar voren zagen komen.

Om deze elementen goed naar voren te laten komen, hebben we ervoor gekozen om een goede balans van zachte en harde aspecten van de functie in beeld te brengen.

UMCG-Anios-Werken-bij-film-Phil-en-Flo

Mix van harde en zachte aspecten
De harde aspecten waren onder andere werkzaamheden op de traumakamer, gipspolikliniek en de kinderafdeling. De meer unieke zachte aspecten waren onder andere het onderwijs, de laparoscopische oefenbox, het onderzoekslab, en niet te vergeten het ‘kroketmoment’ met alle collega’s.

Het hoogtepunt van de film is natuurlijk de niertransplantatie. Hier hebben we tijdens een operatie de chirurgen, aiossen en aniossen van het UMCG in actie gezien.

UMCG-Anios-Werken-bij-film-Phil-en-Flo
UMCG-Anios-Werken-bij-film-Phil-en-Flo

Samenwerking
Om de werkzaamheden van een anios goed in beeld te brengen, was een nauwe samenwerking met de afdeling Chirurgie belangrijk. In de creatieve sessie maakten we een lijst aan werkzaamheden en activiteiten die niet mochten ontbreken in de film.

In één filmdag schoten we een wereld aan shots, met dank aan het wederzijds vertrouwen. De uiteindelijke film maakt ons trots. Maar belangrijker, het heeft een groot aantal aanmeldingen binnengebracht!

Vergelijkbare projecten

Marketingmix campagne video’s voor ICON Geneesmiddelenonderzoek
Werken bij film voor Beter Bed Logistiek