starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Reviews – Experts sinds 2009

Techniek verbeelden met
3D productanimaties voor Alfen

Alfen heeft ons gevraagd om verschillende animaties te produceren die inzichtelijk maken hoe hun Smart Charging Network, The Battery en The Battery Elements werken. De perfecte manier om dit te verbeelden is in 3D productanimaties.

Video afspelen over Alfen-The-Battery-Elements-3D-animatie-Phil-en-Flo

Klant

Alfen

Techniek

3D animatie

Type

Product animatie

Om de oplossingen van Alfen zo efficiënt mogelijk uit te leggen aan de doelgroep, hebben we eerst samen de doelgroep gedefinieerd en bepaald wat hun mate van kennis over hun producten is. Op basis hiervan zijn we begonnen met het schrijven van een scripts en creëren van een geschikte stijl.

In 3D animaties brengen we een eigen wereld tot leven en kunnen we op een super realistisch manier de modellen weergeven. Dit zorgt voor de juiste herkenbaarheid bij de doelgroep.

Video afspelen
Case - Alfen - Phil & Flo

Smart Charging Network
Er komen steeds meer elektrische auto’s, die ook allemaal moeten worden opgeladen. Hiervoor is voldoende laadcapaciteit nodig en daarom biedt Alfen het Smart Charging Network. De laadstations kunnen met een eenvoudige ip-verbinding worden verbonden om samen te communiceren en slim te handelen.

The Battery Elements
De batterij oplossing: TheBattery Elements, is de perfecte oplossing om groene stroom op te slaan en terug te geven wanneer je het nodig hebt. Met een kleine voetafdruk is het gemakkelijk ter plaatste te installeren. In de 3D animatie laten we zien dat The Battery Elements op elke locatie geïnstalleerd kunnen worden.

Video afspelen
3D-animatie van een Alfen mobiele batterijmodule geïntegreerd in een buitenwijk met huizen

The Battery Elements geschikt voor elke situatie
Zo is The Battery een perfecte oplossing voor maritiem gebruik, aangezien havens steeds vaker zero-emissie nodig hebben. Maar ook in je buurt wil je duurzame energie zonder tekorten: schone lucht en minder lawaai. De batterij laadt namelijk in stilte op wanneer er genoeg stroom uit de wind of zon komt, en geeft stroom terug wanneer we het nodig hebben. Hetzelfde geldt voor het geven van stroom op een feestje.

 

Een set zonnepanelen met een Alfen-batterijsysteem geïntegreerd in een Europees berglandschap

Vergelijkbare projecten