Virtuele tour laten maken

Vanuit je luie stoel de wereld ontdekken. Een virtuele tour laten maken bied je een wereld  waar je niet zelf bent. Ga op pad door een school, kantoor of zelfs door een complete fabriek. Ontdek de magie samen met onze experts.

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Wat is een virtuele tour?
Een virtuele tour is een digitale rondleiding. Deze online rondleiding vindt plaats in bijvoorbeeld een gebouw, school, bedrijf, fabriek of hotel. Je bekijkt virtueel alle ruimtes. Elke ruimte wordt vastgelegd met interactieve video’s waardoor een hele wereld tot leven komt op het scherm. Zo kan een bezoeker overal ter wereld in elke ruimte rondlopen en kijken.

virtuele tour laten maken door phil en flo

Voor wie is deze digitale rondleiding geschikt?
Een digitale rondleiding is geschikt voor vrijwel elke branche. Een virtuele rondleiding kan plaatsvinden in een hotel, school, brouwerij, makelaardij, maar ook ingezet worden voor toerisme. Laat mensen over de hele wereld zien wat jij te bieden hebt. Met behulp van video, foto, virtual reality en animatie kan jouw organisatie online bezocht worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Interactieve video - wireframe-phil-en-flo

Mogelijkheden van een virtuele tour
Een virtuele tour is niet zomaar een tour. Je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden, denk hierbij aan het interactief maken van bestaande video’s, interactieve links en koppen en meerdere verhaallijnen. Wil je bezoekers echt meenemen online? Dan kun je ook kiezen voor virtual reality. Toon de wereld alsof ze er echt zijn.

Video afspelen
VR aniamtie laten maken

De kosten van een virtuele tour laten maken
De kosten van een virtuele tour zijn afhankelijk van jouw wensen en eisen. Er is geen vast bedrag voor een digitale rondleiding. Daarom stelt Phil & Flo een persoonlijke offerte op. Dit is de enige manier om je concreet inzicht te bieden in de kosten. Er zijn namelijk veel factoren die invloed hebben op de prijs. We werken met eerlijke tarieven en bieden volledige transparantie.

Uiteraard denken wij direct mee over een uniek en origineel concept. Zodat het voldoet aan jouw wensen en eisen. Alle expertise wordt direct ingezet voor het beste concept. Wil je meer weten? Neem contact op! De offerte is volledig vrijblijvend.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.