VR animatie laten maken

Wil jij jouw bezoekers een levensechte ervaring geven vanuit zijn luie stoel? Wil jij echt voorlopen op je concurrenten? Met een VR animatie van Phil & Flo bied jij jouw klanten, studenten of cliënten of prospects iets unieks, namelijk een levensechte ervaring. De mogelijkheden voor een VR animatie laten maken zijn eindeloos. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en weet vandaag nog meer over VR animaties.

Wat is een VR animatie?

Een VR animatie is een film, waarbij je de kijker het gevoel geeft dat hij de controle heeft over de video. De kijker kan namelijk zelf bepalen waar hij naartoe kijkt. Doordat je zelf rond kan kijken in de VR animatie voelt het alsof je er zelf echt bij bent.

Hoe werkt een VR animatie?

Bij een 360 graden video wordt een virtuele 3D omgeving gebouwd, waarin een virtuele camera wordt geplaatst. Daarna wordt er een grote animatie van deze film gemaakt. Door gebruik te maken van een muis, toetsenbord of je mobiel kan je door de VR animatie kijken. De echte VR ervaring heb je met behulp van een VR bril. Door de bewegingen van je hoofd kijk je rond in de VR animatie net zoals in het dagelijkse leven.

Waarom kiezen voor een VR animatie?

Een VR animatie is een zeer effectief middel om jouw boodschap over te brengen. Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een VR animatie zeer effectief is. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van VR animatie:

  • E-learnings voor werknemers of scholieren
  • Ontwerpen laten zien in VR
  • Het visualiseren van jouw product

Naast deze verschillende onderwerpen zijn er nog vele andere mogelijkheden. Heb je zelf een idee? Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Een VR animatie zorgt ervoor dat jouw product of idee tot leven komt.

Voordelen van een VR animatie

  • Oneindige mogelijkheden
  • Een unieke en onderscheidende manier van communicatie
  • Op maat gemaakte boodschap voor jouw doelgroep
  • Een glasheldere boodschap
  • Ervaren = Meemaken & onthouden

Meet our Phil & Flo team

Kom eens langs, of nodig ons uit om ons leuke team te ontmoeten. Met een passie voor Virtual reality en alle mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Ons team van videomarketeers en designers vult elkaar aan om jou doelen met video te behalen!

Bel ons nu op 085 – 273 8331

Vandaag nog alles weten over een VR animatie?

Een Virtual Reality Animatie is de nieuwe manier om klanten, leerlingen of partners om jouw boodschap over te brengen. De combinatie van beeld, geluid en de ervaring zorgt voor een heldere boodschap die onthouden wordt. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een VR animatie? Kom snel met ons in contact en kom vandaag nog alles nog te weten over een VR animatie laten maken. Beleef bij ons in de VR Room de ervaring van Virtual Reality!

 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.