VR animatie laten maken

Wil jij jouw bezoekers een levensechte ervaring geven vanuit zijn luie stoel? Wil jij echt voorlopen op je concurrenten? Met een VR animatie van Phil & Flo bied jij jouw klanten, studenten of cliënten of prospects iets unieks, namelijk een levensechte ervaring. De mogelijkheden voor een VR animatie laten maken zijn eindeloos.

Wat is een VR animatie?

Een VR animatie is een film, waarbij je de kijker het gevoel geeft dat hij de controle heeft over de video. De kijker kan namelijk zelf bepalen waar hij naartoe kijkt. Doordat je zelf rond kan kijken in de VR animatie voelt het alsof je er zelf echt bij bent.

Hoe werkt een VR animatie?

Bij een 360 graden video wordt een virtuele 3D omgeving gebouwd, waarin een virtuele camera wordt geplaatst. Daarna wordt er een grote animatie van deze film gemaakt. Door gebruik te maken van een muis, toetsenbord of je mobiel kan je door de VR animatie kijken. De echte VR ervaring heb je met behulp van een VR bril. Door de bewegingen van je hoofd kijk je rond in de VR animatie net zoals in het dagelijkse leven.

Waarom een VR animatie?

Een VR animatie is een zeer effectief middel om jouw boodschap over te brengen. Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een VR animatie zeer effectief is. Er zijn vele opties op het gebied van VR animatie, bijvoorbeeld:

 • E-learnings voor werknemers of scholieren
 • Ontwerpen laten zien in VR
 • Het visualiseren van jouw product
 • Zelf een idee? Neem contact op!

Voordelen van een VR animatie

 • Oneindige mogelijkheden
 • Een unieke en onderscheidende manier van communicatie
 • Op maat gemaakte boodschap voor jouw doelgroep
 • Een glasheldere boodschap
 • Ervaren = Meemaken & onthouden

Meet our Phil & Flo team

Kom eens langs, of nodig ons uit om ons leuke team te ontmoeten. Met een passie voor Virtual reality en alle mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Ons team van videomarketeers en designers vult elkaar aan om jou doelen met video te behalen!

Bel ons nu op 085 - 2738331

Vandaag nog alles weten over een VR animatie?

Een Virtual Reality Animatie is de nieuwe manier om klanten, leerlingen of partners om jouw boodschap over te brengen. De combinatie van beeld, geluid en de ervaring zorgt voor een heldere boodschap die onthouden wordt. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een VR animatie? Kom snel met ons in contact en kom vandaag nog alles nog te weten over een VR animatie laten maken. Beleef bij ons in de VR room de ervaring van Virtual Reality!

Peter
 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.
Een perfecte samenwerking tussen creatieven, van binnen en van buiten. Er is uitstekend geluisterd naar wat de bedoeling was en dat is weer uitstekend vertaald in creativiteit. Er waren weinig woorden voor nodig om te enthousiasmeren. BOKNET.nl
- Henk Hofstra, Voorzitter @ Beroepsorganisatie Kunstenaars (BOK)
Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door Phil & Flo: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van Phil & Flo verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
- Martine Bouwman, Hoofd marketing @ PRA Health Sciences
We hebben ervaren dat het team van Phil & Flo snel tot de kern weet te komen. De toevoeging van een gimmick (een hondje) werd voor ons al snel een belangrijk deel van de animatie. Leuke samenwerking tussen EIC en Phil & Flo.
- Harald van Leeuwen, Consultant @ EIC

Veelgestelde vragen

 • We beginnen met een creatieve sessie waarin we heel duidelijk achterhalen wat de boodschap is die je wilt zenden en natuurlijk het uiteindelijke doel dat je wilt behalen met de animatie, daarna maken we een script en beginnen we met animeren. Je mag kiezen welke voice-over je prettig vindt klinken en dan vieren we samen het eindresultaat!
 • Zoveel mensen, zoveel wensen. Vanuit onze ervaring weten we vaak welke stijl goed kan werken voor jouw animatie. We kiezen samen met jou een stijl die zowel bij het merk of bedrijf als bij de beoogde doelgroep past.
 • De gemiddelde doorlooptijd van een animatie is één maand. Spoedopdrachten kunnen natuurlijk sneller worden opgeleverd en andere projecten vragen juist weer meer afstemming en dus meer tijd.
 • Voor het script en het draaiboek maken we gebruik van twee feedbackronden. Voor de film zelf standaard werken we met één feedbackronde. Mochten wij de feedback niet naar behoren verwerkt hebben, dan kan je dit natuurlijk altijd aangeven, en zullen we dit alsnog goed verwerken. Mocht je liever met meerdere feedbackrondes werken, omwille van wat voor reden dan ook? Dan kan dit zeker! Je kunt dit aangeven bij onze consultant in het voortraject, en wordt dit in de offerte opgenomen.
 • Onze consultants denken graag vrijblijvend met je mee om te kijken wat de beste communicatieoplossing is voor jouw vraagstuk. Je kan ons contactformulier invullen of een belafspraak maken.