VR animatie laten maken

Wil jij jouw bezoekers een levensechte ervaring geven vanuit zijn luie stoel? Wil jij echt voorlopen op je concurrenten? Met een Virtual Reality animatie van Phil & Flo bied jij jouw doelgroep  iets unieks, namelijk een onvergetelijke ervaring. De mogelijkheden voor een VR animatie laten maken zijn eindeloos.

Video afspelen over VR aniamtie laten maken

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Wat is een Virtual Reality animatie?
Een virtual reality animatie is een film, waarbij je de kijker het gevoel geeft dat hij de controle heeft over de video. De kijker kan namelijk zelf bepalen waar hij naartoe kijkt. Doordat je zelf rond kan kijken in de VR video voelt het alsof je er zelf echt bij bent.

Video afspelen
Video afspelen

Hoe werkt een VR animatie?
Bij een 360 graden video wordt een virtuele 3D of 2D omgeving gebouwd, waarin een virtuele camera wordt geplaatst. Daarna wordt er een grote animatie van deze film gemaakt. Door gebruik te maken van een muis, toetsenbord of je mobiel kan je door de VR animatie kijken. De echte VR ervaring heb je met behulp van een VR bril. Door de bewegingen van je hoofd kijk je rond in de animatie net zoals in het dagelijkse leven.

Video afspelen

Waarom een VR animatie?
Een VR-animatie is een zeer effectief middel om jouw boodschap over te brengen. Een gemiddeld mens onthoudt 10% wat het hoort, 20% van wat het leest en maar liefst 90% van wat het ervaart. Dit zorgt ervoor dat een VR animatie zeer effectief is. Er zijn vele opties op het gebied van VR-animatie, bijvoorbeeld:

  • E-learnings voor werknemers of scholieren
  • Ontwerpen laten zien
  • Het visualiseren van jouw product
  • Zelf een idee? Neem contact op!
Video afspelen
Video afspelen

Voordelen van een VR animatie

  • Oneindige mogelijkheden
  • Een unieke en onderscheidende manier van communicatie
  • Op maat gemaakte boodschap voor jouw doelgroep
  • Een glasheldere boodschap
  • Ervaren = Meemaken & onthouden
Video afspelen

Meet our Phil & Flo team
Kom eens langs, of nodig ons uit om ons leuke team te ontmoeten. Met een passie voor Virtual reality en alle mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Ons team van marketingspecialisten en designers vult elkaar aan om jou doelen met video te behalen! Bel ons nu voor vrijblijvend advies: 085 – 2738331

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.