Explainer animatie
laten maken

Heb jij een ingewikkelde boodschap voor je klanten, leveranciers of potentiële klanten? Is het moeilijk voor je klanten om jouw product goed te begrijpen en tastbaar te maken? Dit is natuurlijk erg lastig wanneer je je producten wilt verkopen, daarom moet je boodschap simpel en duidelijk zijn.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Versimpelen van je verhaal met animatie

Phil & Flo helpt jou met het versimpelen van je boodschap. Hoe wij dat doen? Met een explainer animatie. Phil & Flo is de specialist op het gebied van explainer animaties. Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw boodschap gemakkelijk te begrijpen is, je boodschap wordt dankzij onze animaties ook zeer aantrekkelijk voor je doelgroep. De mogelijkheden zijn oneindig!

Video afspelen

Wat is een explainer animatie?

Een explainer animatie of uitleganimatie is een video waarin er kort maar krachtig iets wordt uitgelegd. Anders dan een ‘opgenomen’ video, maakt een animatie gebruik van digitaal geproduceerde beelden. Digitale tekeningen die op maat worden gemaakt. Voordeel hiervan is de controle die je hebt over de kwaliteit van de productie.

Video afspelen
Explainer - Phil en flo

Virtual Reality Animatie

Heb je een Virtual reality headset? Bekijk dan onze VR animatiefilms eens! Deze oplossing biedt geweldige mogelijkheden als je echt wilt opvallen. Ook geweldig om te gebruiken op beurzen of tijdens presentaties!

Video afspelen

Waarom een animatie laten maken?
Om jouw complexe boodschap simpel te maken, zijn woorden vaak niet genoeg. Om een boodschap simpel en begrijpelijk te maken werkt een combinatie van beeld en geluid fantastisch.

Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken. Daarom is een animatie gemakkelijker te verwerken door ons brein dan alleen tekst, of alleen geluid. Een explainer animatie zorgt ervoor dat je brein minder hoeft te interpreteren. Daarnaast kan je in een animatie gemakkelijker emoties en nuances overbrengen door beeld en geluid. Hierdoor wordt je boodschap beter begrepen door jouw publiek.

Video afspelen
Explainer laten maken

Waarom een explainer animatie laten maken door Phil & Flo?
Wil jij ook je boodschap succesvoller overbrengen? Laat dan een animatie maken door Phil & Flo. Wij zijn de specialist op het gebied van uitleganimaties. Bij Phil & Flo is elke animatie op maat gemaakt. Dit houdt in dat onze animaties speciaal voor jou zijn ontworpen en gecreëerd door onze specialisten.

Video afspelen

Videomarketing
Wij verzorgen niet alleen de productie van de video, dankzij onze kennis van videomarketing zijn wij uitstekend in staat om ervoor te zorgen dat jouw video ook echt gezien wordt door jouw klanten.  Om echt een goed beeld te geven van onze explainer animaties, raden wij ook zeker aan om onze eerder gemaakte explainer animaties te bekijken.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.