Explainer animatie laten maken door Phil & Flo

Heb jij een ingewikkelde boodschap voor je klanten, leveranciers of potentiële klanten? Is het moeilijk voor je klanten om jouw product goed te begrijpen en tastbaar te maken? Dit is natuurlijk erg lastig wanneer je je producten wilt verkopen, daarom moet je boodschap simpel en duidelijk zijn.

Versimpelen van je boodschap

Phil & Flo helpt jou met het versimpelen van je boodschap. Hoe wij dat doen? Met een explainer animatie. Phil & Flo is de specialist op het gebied van explainer animaties. Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw boodschap gemakkelijk te begrijpen is, je boodschap wordt dankzij onze animaties ook zeer aantrekkelijk voor je doelgroep. De mogelijkheden zijn oneindig!

Wat is een explainer animatie?

Een explainer animatie of uitleganimatie is een video waarin er kort maar krachtig iets wordt uitgelegd. Anders dan een ‘opgenomen’ video, maakt een animatie gebruik van digitaal geproduceerde beelden. Digitale tekeningen die op maat worden gemaakt. Voordeel hiervan is de controle die je hebt over de kwaliteit van de productie.

Virtual Reality Animatie

Heb je een Virtual reality headset? Bekijk dan onze VR animatiefilms eens! Deze oplossing biedt geweldige mogelijkheden als je echt wilt opvallen. Ook geweldig om te gebruiken op beurzen of tijdens presentaties!

Waarom een explainer animatie laten maken?

Om jouw complexe boodschap simpel te maken, zijn woorden vaak niet genoeg. Om een boodschap simpel en begrijpelijk te maken werkt een combinatie van beeld en geluid fantastisch.

Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken. Daarom is een explainer animatie gemakkelijker te verwerken door ons brein dan alleen tekst, of alleen geluid. Een explainer animatie zorgt ervoor dat je brein minder hoeft te interpreteren. Daarnaast kan je in een animatie gemakkelijker emoties en nuances overbrengen door beeld en geluid. Hierdoor wordt je boodschap beter begrepen door jouw publiek.

Waarom een explainer animatie laten maken door Phil & Flo?

Wil jij ook je boodschap succesvoller overbrengen? Laat dan een explainer animatie maken door Phil & Flo. Wij zijn de specialist op het gebied van uitleganimaties. Bij Phil & Flo is elke explainer animatie op maat gemaakt. Dit houdt in dat onze animaties speciaal voor jou zijn ontworpen en gecreëerd door onze specialisten.

Videomarketing

Wij verzorgen niet alleen de productie van de video, dankzij onze kennis van videomarketing zijn wij uitstekend in staat om ervoor te zorgen dat jouw video ook echt gezien wordt door jouw klanten.  Om echt een goed beeld te geven van onze explainer animaties, raden wij ook zeker aan om onze eerder gemaakte explainer animaties te bekijken.

Kies de juiste kleuren

We worden rustig van symmetrie. Door het gebruik van symmetrie in je vormgeving kun je een veilige, vertrouwde boodschap overbrengen. Asymmetrische beelden zorgen daarentegen voor prikkelingen en zetten aan tot actie. Ook kleuren spelen hierbij een grote rol. Zo staat bijvoorbeeld blauw voor ‘vertrouwen’ en groen voor ‘groei’ en ‘gezondheid’. Rood staat voor gevaar, warmte en actie. Kleur in je animatie zorgt dus voor verschillende acties.

 

Inge - Creative Producer

Joejoe Inge hier. Plannen, organiseren en regelen, het zit in mijn DNA. Als 25-jarige projectmanager vind ik het enorm leuk om een project van A tot Z te begeleiden en te regelen. Sinds september 2019 ben ik aan de slag als creative producer bij Phil & Flo.