Commercial laten maken

Wil je een commercial laten maken? Dan ben je bij Phil & Flo aan het juiste adres. Een commercial zegt zoveel meer dan een gesproken of geschreven advertentie! Het voegt beleving en kracht toe aan het imago van een product of dienst. Wij hebben maar één duidelijk doel: Jouw boodschap creatief en helder overbrengen aan de juiste doelgroep!

Effectief, doelgericht en creatief

Een creatieve insteek is essentieel om een commercial te produceren die raak is. Waarom? Omdat jouw boodschap in 15 tot 30 seconden overgebracht moet worden, met als belangrijkste doel: de kijker tot actie over laten gaan! Maar waar bevindt jouw potentiële doelgroep zich? Ga je de commercial op televisie uitzenden of via YouTube verspreiden? Welke boodschap is het belangrijkst? Welke call-to-action trekt jouw doelgroep over de streep? Vragen die in het beginstadium van groot belang zijn. Wij helpen je het concept glashelder te krijgen, zodat je commercial effectief en doelgericht is.

Een commercial laten maken van A tot Z

Ben je op zoek naar een creatief videoproductie bureau dat jou in het gehele traject begeleidt en een uniek en overtuigend eindproduct aflevert? Welkom bij Phil & Flo! In samenwerking met jou bedenken we het gehele concept en produceren we een commercial die opvalt en resultaat boekt. Onze frisse blik en jarenlange ervaring staan garant voor een commercial die jouw klanten overtuigt.

Commercial als onderdeel van communicatiemix

Een commercial laten maken door Phil & Flo Creative Studio is dé manier om je doelgroep goed te bereiken. Wij produceren een commercial die aanslaat bij de juiste leeftijdscategorie, inkomensgroep, geslacht of ieder andere selectie die je maakt. De commercial die we produceren voor je kan je niet alleen inzetten op TV, maar ook op YouTube als Pre-roll, Instream of postroll. Daarnaast is ook Instagram stories een geweldige manier om je product of dienst aan je publiek te tonen.

Commercial laten maken?

Ben jij het ook zat om een commercial of reclame spot te laten ontwikkelen die niet opvalt? Neem contact op met onze creatieve specialisten en maak vrijblijvend kennis met ons!

 

Peter - Co-founder

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.
Copyright 2021 - Phil & Flo