Commercial laten maken

Zoek je impact? Laat een commercial maken bij Phil & Flo! Commercials brengen je product of dienst tot leven, verrijken je merk met beleving en maken een blijvende indruk. Onze missie? Jouw boodschap op een creatieve manier helder overbrengen naar je doelgroep. Kies voor de kracht van visuele storytelling

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Hoe maak je een goede commercial?

Met een goede commercial zet je de kijker aan tot actie. Na het kijken van jouw commercial, moet de kijker denken: ‘dit wil ik’. Het geheim hierachter is de combinatie van beeld, geluid, tekst en de toon, dat aansluit bij jouw bedrijf én jouw doelgroep. Spits de stijl toe op jouw klanten. Denk out-of-the-box met een creatief concept en pakkend verhaal. Zorg voor een logisch verloop met een begin, midden en eind. Klinkt dit ingewikkeld en heb je geen idee waar je moet beginnen? Onze experts helpen je graag!

Video afspelen
Video afspelen

Online Commercials vs. Televisie: Doelgerichte Marketing

Tv-commercials kunnen nog steeds een breed publiek bereiken, met name tijdens prime time. Echter, met de opkomst van streamingdiensten en het veranderende kijkgedrag is dit bereik verspreid over meerdere platforms. Het is waar dat traditionele tv-advertenties een hoge naamsbekendheid kunnen genereren, maar de conversieratio is vaak lager. Online commercials daarentegen, dankzij platformen als YouTube, Facebook en Instagram, stellen je in staat om een specifieke doelgroep te targeten. Hiermee bereik je niet alleen mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst, maar je hebt ook de flexibiliteit om te kiezen waar en wanneer je adverteert. Dit betekent hogere engagement en een grotere kans op conversie. Combineer het beste van beide werelden voor optimale zichtbaarheid en gerichte marketing. Blijf flexibel, en wees daar waar je doelgroep zich bevindt

Video afspelen

Effectief, doelgericht en creatief

Een creatieve insteek is essentieel om een commercial te produceren die raak is. Waarom? Omdat jouw boodschap in 15 tot 30 seconden overgebracht moet worden, met als belangrijkste doel: de kijker tot actie over laten gaan! Hoe je dat doet? Dat wordt bepaald in een creatieve sessie die je samen met een van onze creative producers hebt. In de creatieve sessie helpen we om het concept glashelder te krijgen, zodat je commercial effectief en doelgericht is.

1commercial laten maken - phil en flo

Onze aanpak voor jouw commercial

Voor de creatieve sessie is het belangrijk dat je goed weet waar je doelgroep zich bevindt. Op basis daarvan bepalen we het soort commercial: gaan we een online commercial of een tv-commercial maken, of beiden. We gaan daar waar jouw doelgroep gaat. Daarna bepalen we de invulling. Welke boodschap is het belangrijkst? Welke call-to-action trekt jouw doelgroep over de streep? We maken alles concreet en begeleiden je in het gehele traject.

Video afspelen
commercial laten maken - phil en flo

Een commercial laten maken van A tot Z

Ben je op zoek naar een creatief videoproductie bureau dat jou in het gehele traject begeleidt en een uniek en overtuigend eindproduct aflevert? Welkom bij Phil & Flo! In samenwerking met jou bedenken we het gehele concept en produceren we een commercial die opvalt en resultaat boekt. Onze frisse blik en jarenlange ervaring staan garant voor een commercial die jouw klanten overtuigt.

3commercial laten maken ELSUN - phil en flo

Commercial als onderdeel van communicatiemix

Een commercial laten maken door Phil & Flo Creative Studio is dé manier om je doelgroep goed te bereiken. Wij produceren een commercial die aanslaat bij de juiste leeftijdscategorie, inkomensgroep, geslacht of ieder andere selectie die je maakt. De commercial die we produceren voor je kan je niet alleen inzetten op TV, maar ook op YouTube als Pre-roll, Instream of postroll. Daarnaast is ook Instagram stories een geweldige manier om je product of dienst aan je publiek te tonen.

Video afspelen

De voordelen van een commercial

  • Een commercial biedt de optimale promotie van jouw product of dienst.
  • Het is een snelle manier van informatie overbrengen.
  • Het voegt beleving en kracht toe aan het imago van je product of dienst.
  • Het is een directe verwijzing naar jouw winkel of webshop.
  • Het is meetbaar, je ziet precies hoeveel mensen naar jouw commercial kijken.
Video afspelen

Wat zijn de kosten van een online commercial?

De kosten van een commercial laten maken, verschillen per opdracht. Alles is afhankelijk van de benodigdheden en de tijd die het in beslag neemt. Daarnaast zitten er ook verschillen tussen het online adverteren of het adverteren op tv. Maar, één ding is zeker: Phil & Flo biedt graag maatwerk in alle opzichten. De offerte voor een commercial is hierop afgestemd. Wil je graag weten wat de kosten voor jouw opdracht zijn? Neem vrijblijvend contact op en wij denken met je mee

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.