Zakelijke successen met Corporate video

Elk groot bedrijf begint met een krachtig verhaal. Bij Phil & Flo zijn we ervan overtuigd dat elk verhaal verteld moet worden. Of je nu net begint of al een gevestigde naam hebt, laat je corporate video jouw unieke verhaal vertellen. Laat je merk spreken en schitteren.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Corporate Video: Jouw Merkverhaal, Krachtig Verteld

Verhef je bedrijf en raak harten wereldwijd. Niets spreekt luider dan een merk dat zelfverzekerd zijn unieke identiteit deelt en trots zijn verhaal vertelt.

Bedrijfsvideo’s zijn zowel simpel als veelzijdig, waardoor ze perfect passen in onze dynamische, digitale wereld. Of het nu gaat om een korte presentatie tijdens een netwerkevenement of een reclamespot op tv; met een bedrijfsvideo deel je jouw essentie in slechts enkele momenten. Laat je merk voor je spreken.”

Video afspelen

Impact met een corporate video

Zoals elke film zal een bedrijfsvideo zeker de aandacht trekken. Met zo’n film zet je jezelf op de kaart bij nieuwe klanten en bouw je je reputatie op bij oudere. Laat mensen precies weten wat je te bieden hebt en doe het op zo’n manier, dat ze het niet snel vergeten. Met een film als deze kun je niet alleen mensen op de hoogte houden van al je producten, diensten en nieuwe ideeën, maar je kunt ook je voortgang door de jaren heen documenteren, als een soort visueel verslag om van te leren. Binnen het bedrijf zelf is een corporate video een geweldige manier om een boodschap over te brengen of een CEO te introduceren op een manier die zeker een impact zal hebben.

Video afspelen

Een film is zo goed als de mensen die het maken

Zoals Michael Keaton zei: “Filmmaken is de ultieme teamsport.” Met jouw verhalen en ideeën en onze innovatie geloven wij dat er geen beter team kan zijn. En als team zullen we de film maken, van het eerste concept tot de eindoplevering. Het creatieve proces is niet lineair, met het brainstormen en overwinnen van mogelijk obstakels beloven we leuk te blijven om mee te werken. Communicatie is de sleutel, en met de communicatielijn open gehouden tussen onze teams, zijn we hier om jouw boodschap te visualiseren. Dus, vertel ons alles over wie je bent, hoe je bent ontstaan, wat je van plan bent te worden – geef ons je visie en wij creëren jouw corporate video.

Video afspelen
Corporate video - ICON

Blijvende kwaliteit van Corporate films

Als je ervoor kiest om met ons samen te werken, verzekeren we je van video van de hoogste kwaliteit.  Ons doel is een film te maken die eenvoudig en betekenisvol is, die voor zichzelf spreekt, die helderheid en persoonlijkheid heeft en die onmiskenbaar ‘jij’ is op alle mogelijke manieren. Met een team van mensen die absoluut houden van wat ze doen, zullen we je zonder twijfel alles geven als het gaat om het maken van je video.

Kies jij voor Phil & Flo? Onze creativiteit stroomt en de camera’s lopen. Eerst meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.