Krijg inzicht in teamprestaties
met onze Teamscan

Door betere samenwerking kom je tot slimmere oplossingen, zitten teamleden beter in hun vel en werken ze productiever, en worden je klanten en andere stakeholders beter bediend. Je komt erachter dankzij onze onderbouwde Teamscan.

Teamscan door phil en flo

Gratis E-Book Teamkracht en Toewijding

Ontdek hoe je je huidige team kunt transformeren volgens ons beproefde VISION©-model.

Verbeter de efficiëntie en prestaties van je teams
Als organisatie wil je dat je teams en medewerkers zo efficiënt en productief mogelijk werken. Maar hoe zorg je dat dit ook echt gebeurt? Met de Performability Scan krijg je inzicht in de ontwikkeling, prestaties en het welzijn van je teams. Met de inzichten van de teamscan kunnen we sturen op wat er echt toe doet en gerichte verbeteringen voor teamprestaties doorvoeren.

Met de Performability Scan meten we:
  • de samenwerking en communicatie binnen teams;
  • de effectiviteit van nieuwe trainingen of manieren van samenwerking binnen de organisatie;
  • de motivatie en het welzijn van de mensen uit je teams;
  • en kijken we hoe dit bijdraagt aan de prestaties van je teams.
Merkpositionering door Phil en Flo

Succesvol bewezen resultaten met de teamscan
De Performability Scan is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is al vele jaren succesvol toegepast in organisaties in heel Europa. Duizenden respondenten uit honderden teams en organisaties hebben aan deze onderzoeken deelgenomen. Nationaal en internationaal heeft de Perfomability Scan diverse prijzen gewonnen.

Video afspelen

Krijg ook inzicht in jouw teams met de teamscan
Al met al biedt de Performability Scan dus inzicht in zowel de prestaties als de motivatie en welzijn van je medewerkers, zodat je gerichte verbeteringen kunt doorvoeren en zo kunt zorgen dat je teams en organisatie zo efficiënt en productief mogelijk werken. Ben jij benieuwd naar de ins en outs van de Performability Scan en hoe dit jouw teams kan verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Het team van Phil & Flo juichend met de armen in de lucht

De kracht van team synergie
Wanneer teams effectief en harmonieus samenwerken, ontstaat er een krachtige synergie. Deze synergie gaat verder dan individuele talenten en vaardigheden; het is de gecombineerde kracht van individuen die samenwerken naar een gemeenschappelijk doel.

Deze dynamiek binnen winnende teams zorgt niet alleen voor verhoogde productiviteit, maar creëert ook een positieve werkplek cultuur die medewerkersretentie stimuleert en talent aantrekt.

Takeaways:
  1. Meer dan de som der delen: Wanneer teams synergetisch werken, wordt de gecombineerde output vaak groter dan de som van individuele inspanningen.
  2. Behoud en Aantrekkingskracht: Een positieve teamdynamiek trekt nieuw talent aan en behoudt huidige medewerkers door een gezonde en ondersteunende werkomgeving te bieden.
  3. Breed Organisatorisch Effect: Sterke teams dragen bij aan een positieve organisatiecultuur, wat op zijn beurt leidt tot tevreden klanten, betere bedrijfsprestaties en een verbeterd bedrijfsimago.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren