Films met dronebeelden

We leven in het tijdperk van drones. Met onze 4K drone brengen wij jouw pand, bedrijf, terrein, landgoed of evenement in beeld zoals nooit tevoren.

Waarom laat je een drone video maken?

Een drone video is bij uitstek geschikt om dynamiek en snelheid in de film te krijgen. De mogelijkheid om te filmen vanuit de lucht opent vele filmtechnische deuren. Vanuit vogelperspectief ziet de wereld er heel anders uit, dit levert dus spannende shots op die blijven boeien. Middels een drone en de juiste filmtechnieken kan de dynamiek tussen intieme en ruimtelijke beelden sterk terug komen in je film. Denk bijvoorbeeld aan prachtige bewegende shots om een zonnepark heen die overgaat in een totaalshot van het zonnepark. Ook bewegende shots zijn ideaal met een drone te filmen. Met een drone kan je bijvoorbeeld een voertuig volgen. Vaak is de perfecte film een combinatie van dronebeelden en ‘normale’ filmbeelden. Veelal zijn dronebeelden dus een kers op de taart. Maar vergis je niet ook films met 100% dronebeelden zijn pakkend, overtuigend en kunnen jouw boodschap overbrengen bij de kijker.

Filmdrone experts en regelgeving

Uiteraard volgen wij alle actuele drone wetgeving door de Nederlandse overheid en Europese Unie op de voet. Zo houden wij rekening met gecontroleerde luchtruimen en geldende ontheffingen. Onze drone specialisten hebben de nodige diploma’s en brevetten om veilig hun werk te kunnen doen. Dit zorgt voor een veilige en legale filmset. Om een goede dronefilm te schieten heb je naast de nodige papieren ook creatief talent en de technische know how nodig, zoals onze cameraman David op de foto. Onze filmcrew heeft jarenlange ervaring en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op filmgebied. Zo bieden wij meerwaarde voor jouw film.

Dronebeelden voor elk type film

Filmdrones zijn voor allerlei type films in te zetten. In een employer branding of corporate film helpen droneshots om een mooi overzicht te geven van een bedrijfspand of werkterrein. Wanneer je een film maakt voor een specifiek project wat je opgeleverd hebt, bijvoorbeeld een woonwijk, dan lenen dronebeelden zich bij uitstek om zowel kleine details in een wijk, als wel mooie overzichten te tonen. Zelfs binnenshuis is het mogelijk om met drones beelden te schieten. Wat voor type film je ook wilt schieten, een drone geeft je unieke beelden in vogelvlucht. Wil jij weten hoe drones jouw boodschap kunnen versterken? Neem contact met ons op!

Een greep uit ons portfolio

Bekijk één van onze dronefilms. Benieuwd naar meer voorbeelden? Bekijk dan hier ons portfolio of neem direct hieronder contact met ons op!

Meer weten over dronefilms?

Veel gestelde vragen

  • Jazeker! In ons portfolio vind je verschillende films waarin we gebruik hebben gemaakt van zogeheten droneshots.
  • Onze dronefilms worden opgeleverd in 4K kwaliteit. Zo is de film duurzaam en jarenlang inzetbaar zonder te verouderen. Mocht je zelf specificaties hebben waarin je de film zou willen ontvangen, dan kan dit natuurlijk ook. Tijdens het proces nemen we deze wensen mee in ons filmplan.
  • Een drone video is een film geschoten met een drone. Deze vliegende drone wordt bestuurd door een cameraman, en biedt hem mogelijkheden om vanuit de lucht beelden te schieten.
  • Natuurlijk, kijk hier naar ons altijd groeiende portfolio.
  • De lengte van een video is afhankelijk van het publiek dat je wilt aanspreken en de boodschap die je wilt overbrengen. Voor commerciële boodschappen voor een grotendeels koud publiek raden we aan om een pakkende video van rond de één minuut te maken. Afhankelijk van wat jouw doelstelling, boodschap en publiek is adviseren wij je wat wel of niet werkt.
  • Je moet helemaal niks! Als jij bij ons aangeeft wat het doel van je video is en wat er centraal moet staan, dan nemen onze creative producers je het werk uit handen. Zij stellen jou enkele basale vragen en vertalen dit naar een script en draaiboek. Heb je zelf sterke ideeën of wensen, dan gaan we graag met je in gesprek om samen tot een mooi draaiboek te komen.
  • Gemiddeld is de doorlooptijd van een film 1 maand. Maar het is ook zeker mogelijk om producties in twee weken of zelfs één week te realiseren. Alles valt en staat bij goede communicatie en heldere afspraken. Indien je een spoedklus hebt, kan je altijd vrijblijvend bellen om te kijken of dit haalbaar is.
  • Ja. Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om samen met jou uit te zoeken waar jij het best mee geholpen bent.