Virtual reality films

Virtual Reality (VR) is een immersieve ervaringen. Heb je ooit een VR-bril opgezet? De meeste hebben er al kennis mee gemaakt, maar niet iedereen heeft een kwalitatieve headset thuis. VR-content wordt nog niet volledig benut, maar slim gebruik kan een grote impact hebben en indrukwekkende reacties oproepen. Onze experts informeren je graag over de mogelijkheden van VR.

Video afspelen over VR aniamtie laten maken

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Wat is Virtual Reality?
VR creëert virtuele werelden waarin gebruikers kunnen verkennen en interactie hebben. Stel je voor dat je in een VR-achtbaan zit en echt naar beneden lijkt te vallen; dat is de kracht van VR-video. Kijkers hebben volledige vrijheid om de omgeving in alle richtingen te bekijken via een muis, smartphonescherm of toetsenbord. Er zijn verschillende VR-opties, zoals 360-video’s en virtuele tours.

Video afspelen

Het creëren van een VR video
Een VR-video begint met het bouwen van een op maat gemaakte virtuele 3D-omgeving. Hierin wordt een virtuele camera geïntegreerd voor animatie. Daarna volgt bewerking, inclusief kijkrichting, titels, audio en muziek. Dit prikkelt meerdere zintuigen en is ideaal met een VR-bril.

Video afspelen
Video afspelen

Diverse mogelijkheden van Virtual Reality
Virtual reality video’s kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. Kies bijvoorbeeld voor een meeslepende VR 360-graden video, waarmee kijkers volledig om zich heen kunnen kijken en de omgeving in al haar glorie kunnen ervaren.

Video afspelen

De voordelen van Virtual Reality
VR-films zijn unieke communicatiemiddelen met onbegrensde mogelijkheden om aangepaste boodschappen over te brengen. Ze bieden kijkers een volledig panoramisch beeld van de situatie in alle richtingen, vergelijkbaar met echte ervaringen. Mensen onthouden 90% van wat ze ervaren, veel meer dan wat ze horen of lezen. Laat jouw doelgroep jouw boodschap ervaren via een op maat gemaakte VR-video.

Video afspelen

Is Virtual Reality geschikt voor jouw bedrijf?
VR is effectief in diverse sectoren, zoals e-learning, productpresentaties en digitale rondleidingen. Neem contact op met onze experts om te ontdekken hoe VR binnen jouw branche kan worden ingezet.

Video afspelen

Kosten van een Virtual Reality video
De kosten zijn afhankelijk van het aantal uren voor de productie, het type VR-video, lengte en omgevingen. Phil & Flo hanteert eerlijke tarieven en biedt volledige transparantie. Neem contact op voor een bespreking van alle mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.