starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Bedrijfsfilm laten maken

Bij Phil & Flo geloven we sterk in de impact van betekenisvolle bedrijfsfilms. Ons team, met ruim 18 jaar ervaring in het maken van bedrijfsfilms, staat klaar om jou de beste video te bieden waar je trots op kunt zijn. Bedrijfsfilms hebben bewezen tot wel 80% meer conversie op websites te genereren, en dat is precies wat we ook voor jou kunnen bereiken.

Video afspelen over Bedrijfsfilm laten maken voor jacobs douwe egberts

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Van kijkers naar klanten met bedrijfsfilms

Je wilt opvallen als merk, je boodschap krachtig overbrengen en je doelgroep overtuigen. Een bedrijfsfilm laten maken door Phil & Flo is de ideale manier om de aandacht te trekken, de toon te zetten en een blijvende indruk achter te laten. Of je nu meer mensen op je website wilt converteren of je merkverhaal wilt vertellen, wij produceren een video met de optimale lengte en een uitnodigende call-to-action om je doel te bereiken.

Video afspelen over ICON-bedrijfsfilm-Phil-en-Flo-1-2048x1152 groot
bedrijfsfilm laten maken - phil en flo

Voor wie maak je een Bedrijfsfilm?

Je bedrijfsfilm is niet alleen bedoeld voor nieuwe opdrachtgevers, maar ook voor potentiële werknemers en bestaande klanten. Door een emotionele connectie te leggen via storytelling, creëren we een positieve indruk van jouw organisatie. Wil je het beste talent aantrekken? Dan is een professionele, visuele presentatie effectiever dan enkel tekst. Onze bedrijfsfilms richten zich op al deze doelgroepen en zorgen voor een sterke band met je merk.

Video afspelen over Een team collega's zit aan een hoge tafel met okergele stoelen in de kantine van een kantoor te lunchen
Nomios bedrijfsfilm laten maken

De voordelen van een goede Bedrijfsfilm

Wist je dat 75% van de marketingprofessionals video beschouwt als de beste ROI in vergelijking met andere content? Een bedrijfsfilm biedt een opvallende manier om je bedrijf te presenteren en je boodschap over te brengen op verschillende platforms, van YouTube tot LinkedIn. Een goede bedrijfsfilm verbetert ook je vindbaarheid in zoekmachines en sociale media, terwijl het een blijvende, emotionele connectie met je doelgroep creëert. Het is geen verrassing dat 59% van bestuurders en beslissers de voorkeur geeft aan video boven tekst. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van het maken van een bedrijfsfilm.

Video afspelen over Gorbel-bedrijfsfilm-laten maken door phil en flo
Gorbel-bedrijfsfilm-phil-en-flo-1

Je verhaal vertellen met een bedrijfsfilm

Ieder bedrijf heeft een verhaal dat het waard is om te vertellen. Een bedrijfsfilm vertaalt niet alleen wat je te zeggen hebt, maar ook waar je bedrijf voor staat, op een eerlijke, duidelijke en effectieve manier. Onze bedrijfsfilms zorgen ervoor dat jouw verhaal wordt gedeeld met trots en impact.

Onze werkwijze

Werken met Phil & Flo is werken met een specialistisch team die doorgaat waar anderen stoppen. Wij houden ons aan deadlines, maken heldere planningen vooraf en nemen je alle productie uit handen. Zaken als acteurs, figuranten, filmlocaties, juridische zaken, reis en verblijf, worden allemaal door ons productieteam gefixt. Zo sta je nooit voor verrassingen en is de samenwerking optimaal gericht op een prachtig eindresultaat.

Video afspelen over sunita-corporate-bedrijfsfilm-phil-en-flo-2
Opengesnede gekookte aardappel op een plateau waarop een witte crème uit spuitzak wordt gespoten

Bedrijfsfilms voor social media

Een goed gemaakte bedrijfsfilm heeft het potentieel om viraal te gaan op sociale media. Het delen van je film kan leiden tot een sneeuwbaleffect en exponentiële groei van je online bereik. Bij Phil & Flo begrijpen we de kracht van deze online platforms en streven we ernaar om jou te laten schitteren als trending, dynamisch en allesbehalve saai.

Video afspelen over bevolkingsonderzoek-bedrijfsfilm
bevolkingsonderzoek-film-phil-en-flo-2

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

De kosten van een bedrijfsfilm variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en de benodigde apparatuur. Onze offertes zijn op maat gemaakt, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. Onze prijzen zijn transparant en zullen nooit verrassingen achteraf opleveren. Klik op onderstaande button voor een vrijblijvende bedrijfsfilm offerte.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.