Een bedrijfsvideo maken

Een goede bedrijfsvideo helpt je om je klanten een goede indruk van je organisatie te geven. We spelen met de bedrijfsvideo in op de emoties van je doelgroep en bevatten alle momenten van trots, geluk en succes binnen je organisatie. Net als in het echte leven. Mensen kijken graag naar andere mensen, daarom is er geen betere manier voor klanten om zich aan de hand van een bedrijfsvideo te verbinden met je organisatie. Immers, als een potentiële klant zich kan identificeren met waar je voor staat en waar je voor gaat, geeft dat de klant meer zelfvertrouwen. Ook wordt de waarschijnlijkheid groter dat een klant voor jouw product of dienst kiest.

Spread the word, eh.. video

Waar de focus van een corporate- of bedrijfsvideo tot een paar jaar geleden nog op het promoten van je merk lag, richten we ons bij Phil & Flo nu op het oplossen van de problemen van je klant. Je doelgroep is kritischer dan ooit en niemand komt nog naar je website om “slechts” een filmpje te bekijken. Klanten komen naar je website omdat ze een situatie hebben die ze graag willen oplossen.

Corporate identiteit?

Bij Phil & Flo vinden we dat in de steeds verder digitaliserende klantrelatie de wensen en belangen van je klant altijd voorop moeten staan. Met de komst van verschillende social media, gecombineerd met YouTube, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw corporate identiteit te delen met je doelgroep.

Phil & Flo maakt jouw verhaal persoonlijk, met eigen mensen en eigen wensen. Daarmee toont een bedrijfsvideo hoe trots je bent op je medewerkers en klanten merken dat verschil. In de producties van Phil & Flo spelen echte mensen de hoofdrol.

Hoog in de zoekresultaten

Google beloont websites die goede content bevatten, zoals goede bedrijfsvideo’s. Daarmee verschijn je dus hoger in de zoekresultaten.

De bedrijfsvideo’s die we bij Phil & Flo maken zorgen ervoor dat klanten een beter gevoel krijgen bij jouw bedrijf, je producten, diensten en je service. Bel onze adviseurs voor vrijblijvend advies 085 273 8331.

Over ons

Wanneer wij videocontent creëren, denken we nooit aan bedrijfsvideo’s voor eenmalig gebruik. De beelden voor een bedrijfsvideo kunnen we opnieuw inzetten voor bijvoorbeeld een online training video of een reclamespot. Daarnaast kan je beter tien verschillende films van één minuut maken dan één film van tien minuten, dit is veel beter voor specifieke zoekopdrachten.