starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Een ambachtelijke commercial
voor Jacobs Douwe Egberts

In een commercial voor Douwe Egberts promoten we het nieuwe koffiesysteem in meer dan vijftig (!) verschillende talen bij de B2B klant. Van hotelketens tot bedrijfskantines van over de hele wereld.

Video afspelen

Klant

Jacobs Douwe Egberts

Techniek

Film

Type

Commercial

Voor Douwe Egberts hebben we voor de zakelijk gebruiker een commercial film gemaakt. De commercial geeft de voordelen van het nieuwe koffiesysteem van Douwe Egberts goed en smaakvol weer.

We hebben gekozen voor een ambachtelijke aanpak in de film, met ambachtelijke beelden van bijvoorbeeld een echte koffiemeester. Daarnaast is de eindgebruiker ook duidelijk zichtbaar als tevreden koffieliefhebber.

Video afspelen
Close-up van koffiebonen

Het nieuwe Cafitesse koffiesysteem
Met het nieuwe Cafitesse koffiesysteem van Douwe Egberts kun je in slechts 6 seconden een warme kop koffie serveren. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over de koffiebonen, het schoonmaken van de machine of een slechte smaak. Cafitesse zorgt overal voor. 

Met het unieke blending proces, de smaak en kwaliteit wordt er consistent heerlijke koffie geserveerd.

Foto van Douwe Egberts verpakking met daarnaast een hoopje koffiebonen
Prachtige close-up van een koffiekopje en -machine Douwe Egberts

Video in meer dan vijftig verschillende talen
De doelgroep van Douwe Egberts bevindt zich over de hele wereld. We hebben de promotiefilm daarom in meer dan vijftig (!) variaties en talen opgeleverd. Versies met voice-over en/of ondertiteling, zowel volledig als een teaserversie.

Hieronder bekijk je bijvoorbeeld de Japanse versie!

Video afspelen

Vergelijkbare projecten

Werken bij film voor Beter Bed Logistiek