starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Reviews – Sinds 2009

Phil & Flo Creative Studio
Wij verbeelden de wereld van morgen

Met strategische keuzes over doelgroepen, merkpositionering en marketingplannen, creëren wij effectieve branding, video’s, animaties en websites om jouw verhaal te verbeelden. Ook verbeteren we teamwerk en hoe teams organisaties uitdragen.

Effectieve marketing, branding, video en animatie
Phil & Flo Creative Studio bestaat sinds 2009 onder de naam FreshTV Videomarketing. Phil & Flo is specialist op gebied van marketing, branding, video en animatie. Daarmee helpen wij onze partners om te groeien en hun ambities waar te maken. Door onze energie en creatieve kracht te bundelen, zijn we in staat om jouw verhaal te verbeelden. Dit doen we aan de hand van ons VISION-model.

Salesteam Phil & Flo

Jouw organisatie naar nieuwe hoogtes
Phil & Flo is gespecialiseerd in videoproducties die de unieke identiteit van een bedrijf overbrengen en 2D en 3D animatievideo’s voor productpresentaties en educatieve doeleinden. Tevens helpen we organisaties hun marketingstrategie te optimaliseren door doelgroepanalyses en merkpositionering en bieden we branding- en marketingplannen die aansluiten bij de doelstellingen van het bedrijf.

Om teams dieper te verbinden met de organisatie, ontdekken we de Why van je organisatie en vinden we manieren om teams te motiveren de organisatie naar nieuwe hoogtes te tillen.

vrouwen in het bedrijfsleven die lachen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Het team van Phil & Flo is in topvorm als onze creaties gemaakt worden voor de juiste organisaties. Organisaties die zich inzetten voor een betere wereld. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons heel belangrijk. De basis van ons team is hierop gestoeld. Wij vinden dat iedereen met wie we samen werken, een bijdrage zou kunnen leveren aan het verbeteren van de wereld. Dit betekent dat wij de keuze maken om te werken voor klimaatvriendelijke organisaties, integere organisaties en organisaties die de gezondheid van mensen zeer serieus nemen.

Ontmoet ons team

Suzan

Account Director (Co-founder)

Peter co-founder Phil & Flo

Peter

Creative Director (Co-founder)

Aron

2D en 3D Animator & VR Specialist

Inge

Projectmanager

Jennifer Projectmanager Phil & Flo

Jennifer

Projectmanager

Andrew Animator Phil & Flo

Andrew

3D Animator

Julia

Visual Designer

Tom

2D Animator

Timme

(AI) Video editor

Anna

VR Experience Designer