Wij verbeelden de wereld van morgen.

Phil & Flo Creative Studio bestaat sinds 2009 onder de naam FreshTV Videomarketing. In 2021 gaan we verder onder de huidige naam: Phil & Flo Creative Studio. Wij zijn een hecht team van professionals die werken voor organisaties die bij ons passen, volgens ons BLIEP-model.

Waarom?

Omdat we willen bijdragen aan een betere wereld voor de volgende generaties. Dat is waar we onze tijd en energie als team in willen steken. Wij willen organisaties, die zich actief inzetten voor een betere wereld, helpen hun boodschap te verkondigen, te verbeelden. Ook wij zetten ons actief in voor een betere wereld, bekijk ook onze MVO-pagina voor meer informatie rondom onze maatschappelijke betrokkenheid.

Hoe?

Hoe kunnen wij bijdragen aan de wereld van morgen? Door onze energie en creatieve kracht in te zetten om jouw verhaal te verbeelden. Dat doen we aan de hand van ons BLIEP-model. BLIEP staat voor: Beste, Leukste, Innovatief, Efficiƫnt & Principieel.

Inge op de bank

Wat?

Wij zijn specialisten op het gebied van video, animatie, virtual reality, virtuele tour & interactieve video. Ons team is in topvorm als onze creaties gemaakt worden voor de juiste organisaties. De organisaties die zich inzetten voor een betere wereld.

Neem contact met ons op voor meer informatie.