Wij verbeelden de wereld van morgen.

Phil & Flo Creative Studio bestaat sinds 2009 onder de naam FreshTV Videomarketing. In 2020 hebben we met ons team besloten dat die naam niet meer bij ons paste. Na een intensief rebranding en purpose traject zijn we verder gegaan onder de nieuwe naam: Phil & Flo Creative Studio.

Team - Phil & Flo

Waarom?

Omdat we willen bijdragen aan een betere wereld voor de volgende generaties. Dat is waar we onze tijd en energie als team in willen steken. Wij willen organisaties, die zich actief inzetten voor een betere wereld, helpen hun boodschap te verkondigen, te verbeelden. Ook wij zetten ons actief in voor een betere wereld, bekijk ook onze MVO-pagina voor meer informatie rondom onze maatschappelijke betrokkenheid.

Hoe?

Hoe kunnen wij bijdragen aan de wereld van morgen? Door onze energie en creatieve kracht in te zetten om jouw verhaal te verbeelden. Dat doen we aan de hand van ons BLIEP-model. BLIEP staat voor: Beste, Leukste, Innovatief, Efficiënt & Principieel.

Sales - Phil & Flo

Wat?

Wij zijn specialisten op het gebied van video, animatie, virtual reality, virtuele tour & interactieve video. Ons team is in topvorm als onze creaties gemaakt worden voor de juiste organisaties. De organisaties die zich inzetten voor een betere wereld.