Phil & Flo: partner van HYPERVSN

De nieuwste ontwikkeling op gebied van hologramtechnologie is de HYPERVSN hologram. Daarom is Phil & Flo certified Partner van HYPERVSN.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Wat is HYPERVSN?

HyperVSN is een volledig geïntegreerd systeem waarmee we 3D content weergeven alsof het in de lucht zweeft. We verwerken jouw logo of product in een 3D element of 3D animatie, die we met holografische projectie op een revolutionaire manier presenteren. De HYPERVSN is een geweldige toevoeging voor evenementen, beurzen, in-store activaties en voor (bedrijfs-)feesten.

hologram-hypervsn
HYPERVSN Logo als hologram

Hoe werkt een hologram?

De hardware van HYPERVSN bestaat uit een propeller met 4 led strips die sneller draaien dan het menselijk oog kan waarnemen. Enkel de 3D content die we via de led bars afspelen, blijft over en lijkt te zweven in de lucht. De basis set-up is één hologramunit met 4 propellers, maar je kunt ook meerdere units aan elkaar koppelen. Zo kun de projecties zo groot presenteren als je zelf wilt. 

De HYPERVSN komt met een geïntegreerde Software Suite, waarin we eenvoudig en veilig de controle hebben over de HYPERVSN-displays, uploads en het beheer van de 3D inhoud.

  • Hoog kwaliteit beeld met ultrafijne pixelafstand
  • Groot en modulair design
  • Makkelijk beheer de weergave en inhoud
hologram-hypervsn
Video afspelen

Waarom een HYPERVSN hologram huren?

Phil & Flo maakt 3D animaties op maat voor jouw product(en). De innovatieve holografische weergave van de 3D animatie, hebben nog niet veel mensen in het echt gezien. Jouw logo of product zwevend in de lucht trekt daarom gegarandeerd de aandacht van iedere bezoeker. Het zorgt zelfs voor 20% meer stopkracht (afhankelijk van het soort event, resultaat uit meer dan 100 data driven activaties).

  • 88% van de kijkers reageert enthousiast
  • 35% meer omzet
  • 50% toename van de verblijftijd van de klant

(HYPERVSN, 2024)

Video afspelen

Mogelijkheden voor hologram

De mogelijkheden voor een hologramanimatie zijn eindeloos. We kunnen het logo van jouw organisatie in 3D presenteren, maar ook volledige animatievideo’s met prachtige scènes, een herhaling van meerdere producten en tekstboodschappen. 

We kunnen de HYPERVSN op een staande voet plaatsen, of aan de wand met daar omheen een beschermkap, zodat de propellers niet aangeraakt kunnen worden.

De kosten van een HYPERVSN hologram huren

De kosten van het huren van een hologram zijn afhankelijk van de wensen. Je kunt natuurlijk zelf de hologramanimatie verzorgen en via Phil & Flo de HYPERVSN huren. Het is ook mogelijk om door Phil & Flo een hologram animatie te laten maken en hier de HYPERVSN bij te huren. Het is ook mogelijk om tijdens het event het op- en afbouwen van de HYPERVSN te laten verzorgen door ons.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.