starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Reviews – Experts sinds 2009

Ontdek CSB Amsterdam tijdens
de interactieve open dag

Voor de middelbare school CSB Amsterdam maakten we een interactieve open dag, om de groep acht leerling in staat te stellen zich het hele jaar door te kunnen oriënteren op de school. Ontdek in deze case hoe dat in zijn werk gaat!

Klant

CSB Amsterdam

Techniek

Interactieve video

Type

Interactieve open dag

De open dagen spelen een essentiële rol voor de werving van nieuwe leerlingen voor de school. Het doel van een open dag is dan ook om een leerling te binden aan de school.

In een interactieve video kan de kijker zelf de route van de video bepalen aan de hand van keuzes die hij maakt. Om als regisseur de grip te behouden, kan de school zelf bepalen welke keuzes dit werden.

CSB-Amsterdam-Interactieve-video-tour-Phil-en-Flo-5 groot
Video afspelen

Interactie met de kijker
Als kijker word je door vier leerlingen meegenomen langs verschillende lokalen, vakken en plekken, zoals de kluisjes of de kantine. Tijdens deze routes kunnen interessante vragen beantwoordt worden over verschillende onderwerpen.

De gamification elementen, de knoppen waarmee kijker door de tour lopen, halen de natuurlijke nieuwsgierigheid die mensen hebben naar boven. De engagement met je kijker wordt hoger, waardoor de tour langer wordt bekeken dan elk ander soort video. Daarnaast maakt de interactie het makkelijker om de kijker naar een specifieke call to action te sturen.

Video afspelen

Meetbaar, aanpasbaar en duurzaam
Iedere klik in de interactieve video is volgbaar en te meten. Als maker krijg je handige inzichten over je doelgroep, bijvoorbeeld over wat ze het meest belangrijk vinden in de zoektocht naar een middelbare school.

Onze interactieve tours zijn grotendeels live aanpasbaar. Dit betekent dat we alle teksten en knoppen in een interactieve tour kunnen aanpassen, zonder de film offline te halen. Zo kan je in een later stadium altijd belangrijke wijzigingen doorvoeren en een film actueel houden, zonder dure investeringen.

Vergelijkbare projecten