starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Reviews – Experts sinds 2009

Award winning interactieve brochure
voor Open Health

Als verbindende partij beweegt Open Health de pharmaceutische branche om de nodige veranderingen teweeg te brengen. Phil & Flo helpt met het verbeelden van belangrijke ontwikkelingen.

Klant

Open Health

Techniek

Interactieve animatie

Type

Interactieve brochure

Patiënt Centricity is het centraal stellen van de patiënt doorheen de ontwikkelingen, en implementatie van nieuwe medicatie. In elke fase moeten de patiënt en zijn beleving centraal staan. Om dit concept en de implementatie ervan goed uit te leggen, maakten wij een Award Winning interactieve brochure voor Open Health.

Het succes van de Patient Centricity campagne mag blijken uit onze finale plek voor de Digital Awards 2021 van The PM Society. Een organisatie die zich inzet voor betere communicatie in de zorg om zo de zorg zelf te verbeteren. Natuurlijk zijn wij hier enorm trots op.

Video afspelen
Open-Health-interactieve-brochure-Phil-en-Flo-3

Het voordeel van en interactieve brochure
Een interactieve kan een prachtige samensmelting van animatie, foto-, tekst- en filmelementen zijn. Zo kunnen we allerlei losse vormen van content samenbrengen in één brochure waarin je de doelgroep stapsgewijs en op een speelse manier je verhaal kunt vertellen. Voor Open Health werkten we met animaties, teksten en afbeeldingen.

Video afspelen
Open-Health-interactieve-brochure-Phil-en-Flo-7

De invulling van de interactieve brochure
Om een goede interactieve brochure te maken, starten we met een wireframe. Hierin schetsen we het skelet van de interactieve brochure. Zo kunnen we de gewenste klantbeleving en volgorde van content goed op elkaar laten aansluiten.

Samen met Open Health zochten we de perfecte balans tussen sturing en kijkersvrijheid. Om de kijker snel mee te nemen in de wereld van Patiënt Centricity, opent de brochure met een uitleganimatie. Vervolgens kan de kijker zelf in het hoofdmenu een verdiepingsslag maken om zo meer te leren over specifieke onderdelen. Tot slot wordt de bezoeker uitgenodigd om vrijblijvend contact op te Open Health.

Vergelijkbare projecten

Marketingmix campagne video’s voor ICON Geneesmiddelenonderzoek
Werken als Anios bij UMCG