Contact formulier

Neem contact op met onze studio.

reviews

Phil & Flo (voormalig FreshTV) is één hele dag bij ons op kantoor geweest om te filmen. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze verwachtingen overtroffen zijn. We hebben er nagenoeg geen werk van gehad qua voorbereiding en zij hebben alles heel netjes opgesteld qua planning, script, etc. Ze weten precies wat ze moeten doen om het doel van de video te bereiken. Dit is voor meerdere video’s waar wij opdracht toe hebben gegeven gelukt: de openingsvideo van ons nieuwe kantoor én de employer branding movie. Een leuk team, erg positief ingesteld, dat goed werk levert en snel reageert. Kortom: als je op zoek bent naar een professionele video, dan is dit het bedrijf om in te huren. Bedankt!
- Robert, Founder @ Adresults
Wij hebben de samenwerking met Phil & Flo (voormalig FreshTV) als heel prettig ervaren. De planning m.b.t. de animatiefilm was strikt, en hier hield Phil & Flo zich heel goed aan. Zo verliep het proces heel vloeiend. We konden altijd met vragen en opmerkingen bij de projectleider Inge terecht. En ook in het afrondingsproces nam Phil & Flo de moeite om de puntjes op de i te zetten. Niets was teveel! Hartelijk bedankt, namens Diataal. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat: een heel duidelijke en mooie uitleganimatie over hoe de adaptiviteit in onze Diatoetsen werkt.
- Iris Pijpker, Toetsontwikkelaar Taal @ Diataal
Last minute verzoek gedaan aan Phil & Flo (voormalig FreshTV) voor een animatie. Snel en professioneel opgepakt. Binnen een week een mooi resultaat. Zeer tevreden over deze samenwerking. Bedankt!
- Cor verbree, Directeur @ Noorderpoort College

Groningen (Hoofdkantoor)
Oude-Boteringestraat 71
9712 GG Groningen

Amsterdam
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

Eindhoven
Hurksestraat 64
5652 AL Eindhoven

Algemene bedrijfsinformatie
KVK Nummer: 80801331
BTW Nummer: NL861804983B01

Für unsere Deutsche Gäste:
Impressum Deutschland: Direktor P. de Graaf / S. Abbas

Copyright 2021 - Phil & Flo