Wij komen graag in contact met jou.

We werken graag samen met organisaties die werken aan een betere wereld. Is dat met jou?
Neem vrijblijvend contact op: Bel 085 273 8331, vul het formulier in of stuur ons een e-mail op hallo@philenflo.nl

085 - 273 8331

hallo@philenflo.nl

Groningen (Hoofdkantoor)
Oude-Boteringestraat 71
9712 GG Groningen

Amsterdam
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

Eindhoven
Hurksestraat 64
5652 AL Eindhoven

Algemene bedrijfsinformatie
KVK Nummer: 80801331
BTW Nummer: NL861804983B01

Für unsere Deutsche Gäste:
Impressum Deutschland: Direktor P. de Graaf / S. Abbas

Voor Bigshopper.nl hebben we een animatievideo laten maken. We zijn hierover echt oprecht heel tevreden. Wat ons verbaasde was dat we met nauwelijks informatie aan te leveren, een tekst aangeleverd kregen (een script voor de video) die precies de kern van wat we graag willen promoten weergaf. Heel knap, omdat wij een hele andere dienstverlening hebben dan Phil & Flo. Met een paar kleine aanpassingen aan het script, hebben ze een professionele animatievideo neergezet. Knap werk! We hebben de video als nieuwe opdracht laten vertalen naar het Engels met enkele aanpassingen. Dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling. Het contact verloopt snel en soepel en het heeft ons weinig tijd gekost om uiteindelijk tot een mooie video te komen!
- Robert, Co-Founder @ Bigshopper
We zijn ontzettend positief over jullie. Vanaf het begin hebben jullie met ons meegedacht en snel gehandeld als dat nodig was.
- Stephanie Bloemink, @ Familienet
Bij PRA hebben we recentelijk diverse videocontent laten maken door Phil & Flo: een uitleganimatie, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking met de mensen van Phil & Flo verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee en geven goede adviezen. Wat daarnaast erg fijn was, was de flexibele instelling waardoor we snel hebben kunnen schakelen. Bovendien, ook na oplevering van de content is het contact optimaal. Een video is pas echt af als de opdrachtgever helemaal tevreden is.
- Martine Bouwman, Hoofd marketing @ PRA Health Sciences