starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Profileer jouw merk
met ijzersterke branding

Bouw en vergroot jouw naamsbekendheid met een passende naam, logo, slogan en kleuren. Onderscheidt je van de rest met onze vernieuwende branding en oog betrouwbaarder en toegankelijker naar je publiek.

creatie branding phil & flo

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Het merkconcept is de basis van jouw branding
Een sterke branding is cruciaal voor het succes en de groei van een organisatie. Vanuit de Customer Journey die we neerzetten voor een goede merkpositionering en een sterk marketingplan, gaan we aan de slag met bijpassende branding. We starten daarbij met het maken van een merkconcept.

We geven woorden aan jouw merk door te kijken naar de merknaam, slogan en een omschrijving waarmee de belangrijkste kwaliteit of toepassing van jouw product of dienst wordt geïdentificeerd. Deze onderdelen vormen de basis voor de visuele kant van je branding.

Laat je organisatie groeien met een unieke huisstijl
Nu de merkpositionering en het merkconcept een krachtige kern vormen, gaan we een merkstijl ontwikkelen. We ontwerpen een uniek logo en huisstijl die jouw merk onderscheidt van de concurrentie en visueel authentiek is.

Vervolgens geven we je handvatten voor de branding van jouw merk in een overzichtelijke huisstijlgids/overzichtelijk brandbook. Hierin vind je alle voorgaande stappen terug, inclusief de ‘spelregels’ voor jouw marketingteam. Zo beheer je moeiteloos de kwaliteit van je marketing en houd je de focus op de groei van jouw organisatie.

phil & flo branding guides
vrouwen in het bedrijfsleven die lachen

Een branding traject bij Phil & Flo
Wil jij ook een ijzersterke merkenidentiteit creëren voor jouw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw merk kunnen betekenen! Wij zorgen ervoor dat we in één dag alle benodigde informatie verzamelen en leggen je stapsgewijs uit wat je kunt verwachten. Zo kost het jou als klant weinig tijd en energie en wordt je van het brandingproces net zo enthousiast als wij!

Het team van Phil & Flo juichend met de armen in de lucht

De kracht van emotionele connectie door branding
Mensen kopen niet alleen een product of dienst; ze kopen een beleving en een gevoel. Sterke merken hebben de kunst begrepen om een emotionele connectie met hun doelgroep te creëren.

Dit gaat verder dan een aantrekkelijk logo of pakkende slogan; het draait om de kernwaarden, het verhaal en de emoties die het merk oproept. Profileer je sterk. Door een diepe emotionele band met je klanten te smeden, zullen ze eerder geneigd zijn loyaliteit te tonen en ambassadeur van je merk te worden.

Takeaways:

  1. Diepe emotionele connectie: Sterke branding helpt een diepe emotionele connectie te creëren, wat leidt tot merkloyaliteit.
  2. Meer dan visueel: Het gaat niet alleen om het visuele aspect, maar om de totale merkbeleving – hoe het merk voelt, klinkt en reageert.
  3. Lange termijn groei: Een merk dat resoneert met de emoties van zijn doelgroep, geniet van aanhoudende groei en een trouwe klantenbasis.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren