starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

2D Animatie laten maken

Struggle je met het helder overbrengen van je product of dienst? Een goed geconstrueerde 2D animatie kan het verschil maken! Bij Phil & Flo creëren we op maat gemaakte 2D animaties die jouw boodschap kristalhelder overbrengen. Van het eerste scriptidee tot aan de marketingpromotie, wij begeleiden je in elke stap van het proces

Video afspelen over ICON-2D-animatie-Phil-en-Flo-5 groot

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

2D animatie laten maken?

Een beeldtechniek van bewegende illustraties zonder diepte. Een 2D animatie kun je gebruiken om informatie levendiger en duidelijker te presenteren. Dit kan in allerlei kleuren en vormen. Het is effectief om processen uit te leggen, of diensten te promoten. Je spreekt laagdrempelig mensen aan en kunt er beter iets mee uitleggen dan met platte tekst. Het werkt beter dan een stilstaande illustratie, door de toevoeging van bewegende elementen, voice-over en muziek en geluid. Deze combinatie zorgt dat de kijker de boodschap goed onthoudt. Daarnaast zorgt het aanbieden van animatievideo’s op je website voor betere online vindbaarheid, dat geldt trouwens voor videocontent in het algemeen. Als je laagdrempelig een product wilt uitleggen of promoten kies je voor 2D.

Video afspelen
2d animatie laten maken - 1

2D animatie voor sfeer en stijl

Visuele elementen zorgen altijd voor een duidelijker geheel. Daarnaast verlevendigen ze een presentatie, en geven deze een luchtig en aantrekkelijk geheel. Kleur, speelse en duidelijke vormen en een prettig achtergrondmuziekje zijn veel fijner om naar te kijken dan alleen saaie tekst. Als je een huisstijl hebt, kunnen de 2D-animatiespecialisten van Phil & Flo daar prima mee uit de voeten. Zo zorg je voor een consistente visuele stijl die doorwerkt in deze vrolijke vorm van videomarketing.

Video afspelen

2D of 3D animatie laten maken?

Drie dimensies zijn met de huidige technieken niet per se een grotere uitdaging dan een 2D-animatie. Toch zijn er nog genoeg redenen om het bij twee dimensies te houden. Een 3D animatie kan al snel overdreven overkomen, zeker als het voor de animatie niet nodig is om in drie dimensies te werken. Een 2D-animatie heeft een zekere charme die goed werkt en verloren gaat als je voor 3D kiest alleen maar omdat het kan. Bovendien zijn de kosten van 2D vaak minder dan bij 3D.

Video afspelen
2d animatie laten maken - 3

2D animatievideo laten maken door Phil & Flo

De specialisten van Phil & Flo adviseren je graag over welke vorm van videomarketing geschikt is voor jou. Bijvoorbeeld een explainer animatieuitleganimatieeducatieve animatie of bedrijfsanimatie. Wij zijn thuis in allerlei videoproducties zoals employer branding film, 3D- en 2D-animatie. Of wat denk je van een bedrijfsfilm laten maken? We hebben getalenteerde animators, designers en strategen die voor jou een aansprekende film kunnen maken waarin je in stijlvolle video je boodschap kunt overbrengen.

Video afspelen

Vandaag nog alles weten over 2D animatievideo’s?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.

Video afspelen over Een tekening van het menselijk brein met daarin gele en blauwe kleurvlakken op een roze achtergrond

Wat kost een 2D video laten maken?

Het kostenplaatje van een 2D animatievideo is afhankelijk van het totale aantal uren dat in het maken van de animatie zit. De stijl en de lengte is weer de belangrijkste peiler voor de totale animatie. Hoe langer de animatie, hoe meer illustraties er worden vormgegeven en hoe meer illustraties in beweging worden gezet. Neem contact met ons op voor een all-in offerte, wij helpen je graag verder.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.