starstarstarstarstar 4,9/5 – 65 Reviews – Sinds 2009

Logo - Phil & Flo - Geel

Creëer een gemotiveerd
team dat jouw Merk versterkt

Dat waar jouw organisatie voor staat, maken we voelbaar en merkbaar in alles wat je organisatie én je team uitdraagt.

Versterk je merk

Gratis E-Book? "Teamkracht en Toewijding"

Ontdek hoe je je huidige team kunt transformeren volgens ons beproefde VISION©-model.

Werken op een manier die je merk versterkt
Dit betekent dat teams de ‘Why’ van je organisatie uitdragen. Dit doen we door deze drijfveren, dat waar je doelgroep je aan herkent, terug te laten komen in de toon waarop met het werk en de mensen wordt omgegaan. We verwerken de ‘Why’ in gewenst, merkbaar gedrag.

Een sterk merk maakt dat teams gemotiveerd, prettig en productief met elkaar samenwerken en hebben goede prestaties en voldoening tot resultaat. Een organisatie heeft de goede werkwijze onder de knie, als de herkenbaarheden worden gerealiseerd.

Video afspelen

Hoe wij met jou jouw merk versterken:
Samen met jou kijken we naar de beste oplossingen om de ‘Why’ in je organisatie te verwerken. Dit kan een werkwijze zijn, maar ook inzet van bepaalde applicaties. De oplossing achterhalen en verwerken, kunnen we in bepaalde mate in meerdere trajecten verwezenlijken:

  • Introductiedag
  • Halfjaartraject
  • Jaartraject
  • Twee keer per jaar een halve dag begeleiding en terugkoppeling
Salesteam Phil & Flo
Video afspelen

Start met het versterken van je merk
Wil jij ook werken op een manier die jouw merk versterkt en daarmee de prestaties en voldoening van jouw team verhoogt? Samen met jou kijken we naar de beste oplossingen om jouw herkenbaarheden uit te dragen en te verwerken in gewenst, merkbaar gedrag. Kies voor een introductiedag, halfjaartraject of jaartraject en profiteer van twee keer per jaar een halve dag begeleiding en terugkoppeling. Neem contact op voor meer informatie!

Unieke, op maat gemaakte trajecten
Elk merk is uniek, en daarom verdient elk merk een unieke aanpak. In onze trajecten focussen we ons niet alleen op het verwerken van de ‘Why’ in je organisatie, maar creëer je ook een cultuur waarin je merkwaarden tot leven komen. Samen ontdekken we welke praktijken en tools resoneren met de essentie van je merk, en integreren deze naadloos in de dagelijkse werkroutines van je team. Of je nu kiest voor een introductiedag, halfjaartraject of jaartraject, we zorgen voor een continu proces van leren, aanpassen en optimaliseren om een authentieke merkbeleving te garanderen. Laten we samenwerken om een werkomgeving te creëren die je merk in elk aspect versterkt!

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Phil & Flo is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken!

starstarstarstarstar

Marjolein Overbosch

DMT Environmental Technology
Bij PRA (nu ICON) hebben we diverse videocontent laten maken door Phil & Flo: uitleganimaties, testimonials in verschillende talen, een vlog en een corporate video. De samenwerking verliep soepel en het contact was prettig. Zij zijn duidelijk expert in hun vakgebied, denken proactief met je mee, geven goede adviezen en zijn flexibel.

starstarstarstarstar

Martine Bouwman

PRA Health Sciences
Phil & Flo heeft alle videocontent voor de eindejaarscampagne 2021 van Save the Children gerealiseerd. Tijdens de gehele samenwerking was een grote betrokkenheid vanuit het team. Ze hebben precies de juiste toon en balans weten te vinden, die binnen fondsenwervende uitingen lang niet zo vanzelfsprekend is.

starstarstarstarstar

Lilla Vonk

Save The Children