starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Reviews – Experts sinds 2009

Wat is een Hologram?

Hologrammen zijn fascinerende optische illusies die beelden in een driedimensionale vorm presenteren, schijnbaar zwevend in de lucht. Met geavanceerde technologie worden ze gecreëerd via verschillende methoden, waaronder Holoboxes voor het weergeven van menselijke figuren en LED Fan Hologrammen voor dynamische 3D-visuals.

hologram-hypervsn

Hoe werkt een LED fan hologram?

Het LED-ventilator hologramdisplay werkt met snel draaiende bladen met RGB LED-kralen die continu vernieuwd worden met nieuwe inhoud, waardoor een zwevende, hoge kwaliteit en in volle kleuren video-animatie ontstaat. Deze zwevende illusie biedt kijkers een 3D holografische ervaring. Het hologram kan diverse inhoud zoals logo’s en productmodellen tonen, zichtbaar vanuit meerdere hoeken.

hologram-hypervsn

Bij Phil & Flo zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve hologramoplossingen die de manier waarop jouw merk of product wordt waargenomen, kunnen transformeren.

Geïnspireerd door geavanceerde technologieën zoals de HyperVSN, presenteren we 3D-inhoud in hologramvorm, waarbij we ervoor zorgen dat jouw boodschap niet alleen je publiek bereikt, maar ook blijft boeien met een verbluffende Full-HD holografische projectie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via hallo@philenflo.nl.