starstarstarstarstar 4,9/5 – 65 Reviews – Experts sinds 2009

Logo - Phil & Flo - Blauw

Bereik jouw doelgroep met
een strategisch marketingplan

We bepalen met ons strategische marketingplan, welke mediacommunicatie nodig is om jouw product of dienst onder de doelgroep te promoten om zo meer omzet te generen.

Marketing plan door phil en flo

Gratis E-Book Strategische content

Ontdek ons E-Book over het VISION©-model en ontvang waardevolle inzichten om dit effectief toe te passen.

Een sterk marketingplan laat jouw bedrijf groeien
Een marketingplan is essentieel voor het opbouwen van een sterke merkidentiteit. Nu we weten hoe we het merk willen positioneren en voor welke doelgroep, bepalen we welke middelen we inzetten om betere resultaten te behalen. Een marketingplan biedt een duidelijke richting en structuur voor alle marketinginspanningen en laat jouw bedrijf groeien in een competitieve markt. 

Met alle informatie uit de doelgroepanalyse en merkpositionering richten we de nieuwe Customer Journey in. We behandelen de verschillende fases in de klantreis en salesfunnel, zoals de awareness, consideration en purchase fases.

Customer Journey fases

Sterke marketingstrategieën aan de hand van de Customer Journey
De nieuwe Customer Journey geeft ons handvatten om specifieke marketingstrategieën voor elke fase te ontwikkelen. We bepalen met welke boodschap, stijl en tone of voice, we per onderdeel de interesse van jouw ideale klant wekken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld social media campagnes om bewustwording te creëren, retargeting-advertenties voor geïnteresseerde prospects en gerichte e-mailmarketing om de loyaliteit van bestaande klanten te vergroten. 

Door de resultaten te meten op basis van belangrijk KPI’s, zoals conversieratio en ROI, kunnen we marketingdoelstellingen blijven verbeteren.

Gehele marketingcampagne door Phil & Flo
Wil je jouw bedrijf laten groeien met een sterk marketingplan en specifieke marketingstrategieën per fase in de klantreis? Neem dan contact op met Phil & Flo voor een gehele marketingcampagne op maat.

Naast het opzetten van een sterk marketingplan, helpt Phil & Flo je ook bij het creëren van alle marketinguitingen. Zo kun je bij ons terecht voor het maken van nieuwe branding, animatievideo’s, films, social media content en zelfs webdevelopment en events. Neem contact op en bereik jouw doelgroep met een strategisch marketingplan.

Het Belang van Geïntegreerde Marketingcommunicatie
Consumenten komen via tal van kanalen met merken in contact, consistentie is hierin cruciaal. Een geïntegreerde marketingcommunicatie zorgt ervoor dat jouw boodschap op elk kanaal en op elk contactpunt consistent, coherent en complementair is.

Dit biedt een naadloze ervaring voor de klant, waardoor je boodschap sterker wordt en de merkherkenning wordt vergroot.

Takeaways:

  1. Consistente Boodschap: Een uniforme boodschap op alle kanalen vergroot de herkenbaarheid en versterkt de band met jouw merk.
  2. Verhoogde Merkherkenning: Door consistent te zijn in je communicatie, zullen klanten je merk sneller herkennen en onthouden, wat de kans op conversie verhoogt.
  3. Optimale Klantbeleving: Geïntegreerde marketing zorgt voor een vlotte en naadloze klantreis, waarbij elke interactie met jouw merk waarde toevoegt.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Phil & Flo is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken!

starstarstarstarstar

Marjolein Overbosch

DMT Environmental Technology
We zijn ontzettend positief over Phil & Flo. Vanaf het begin hebben ze met ons meegedacht en snel gehandeld als dat nodig was.

starstarstarstarstar

Stephanie Bloemink

Familienet
Phil & Flo heeft in korte tijd een mooie digitale tour weten neer te zetten voor de CSB. Hierin hebben wij de samenwerking en de uitwisseling van ideeën als zeer prettig en praktisch ervaren.

starstarstarstarstar

Volkert Renooy

CSB Amsterdam