starstarstarstarstar 4,9/5 – 65 Reviews – Experts sinds 2009

Logo - Phil & Flo - Blauw

Reclamevideo
om de aandacht te pakken

Reclame video inzetten is al bijna net zo lang ingeburgerd als dat we televisie kijken. Deze vorm van reclame wint ook steeds meer terrein op internet. Reclamefilmpjes vangen zo goed de aandacht, dat mensen zich nu nog reclamevideo’s van jaren geleden herinneren. Bovendien slaan leuke reclames goed aan bij de doelgroep. Dat wil je voor jouw bedrijf toch ook? Maar hoe maak je zo’n filmpje, en belangrijker nog: hoe zorg je dat je ermee scoort? Bij Phil & Flo weten we daar wel raad mee.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Beter dan advertenties
Zeker online is het gemakkelijk om te kiezen voor reclame in de vorm van tekst en illustraties: het digitale equivalent van een advertentie in krant of tijdschrift. Maar deze advertenties worden veel genegeerd door websitebezoekers, of door adblockers compleet onzichtbaar gemaakt. Als je echt wilt opvallen, is een reclamevideo veel effectiever. Bovendien vinden veel mensen een kort filmpje ook leuker.

Video afspelen
Jacobs Douwe Egberts film Phil en Flo (4)

Wat is een reclamefilm?
In enkele seconden je boodschap helder overbrengen bij het publiek. Dat is wat een reclamefilm moet doen. Het moet ertoe leiden dat de kijker wordt overgehaald. Of het nu gaat om business to consumer of business to business reclame. Gebruik een mix van beelden en woorden die een indruk achterlaten bij de kijker. Kies bijvoorbeeld een unieke slogan die makkelijk te onthouden is en zorg dat het verhaal aan emoties te koppelen is. Een beslissing wordt namelijk niet rationeel gemaakt, maar emotioneel.

Video afspelen
elsun-corporate-bedrijfsfilm-phil-en-flo-4

Het doel van je reclamevideo
Een reclamefilm laten maken, hoe doe je dat nu precies? Voor we beginnen met filmen, is het belangrijk om duidelijk te hebben wat het doel is en wat hiervoor nodig is. Wil je de verkoopcijfers verhogen, meer naamsbekendheid creëren of de loyaliteit verhogen? Om je video reclame zo effectief mogelijk in te zetten, helpen we je met het beantwoorden van deze vragen.

Video afspelen

Hoe maak je een reclame filmpje?
Het beantwoorden van deze vragen doe je samen met onze creative producers in een creatieve sessie. We luisteren graag naar jouw eigen ideeën en input, maar dat hoeft niet: onze creatieve professionals zijn toppers in het uitdenken van een script en het ontwikkelen van de reclame video. Een commercial laten maken kán moeilijk zijn, maar niet als je bij Phil & Flo aanklopt!

Video afspelen

Wat zijn de eisen voor een goede reclame?
Een goede reclamefilm moet dus de boodschap helder overbrengen bij het publiek en deze overhalen tot actie over te gaan. Dit doe je door een goed concept én script uit te denken. In het script staat geschreven welke tekst in beeld komt en gesproken wordt. Hiervoor moet je goed weten hoe je het publiek aanspreekt. Breng dus van tevoren goed je doelgroep in kaart.

Video afspelen

De juiste doelgroep aanspreken met jouw reclame film
Om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw reclame film, breng je deze eerst in kaart. Bedenk wie je doelgroep is en wat het beste werkt om ze aan te spreken. Bepaal de toon waarop je ze aanspreekt en welk woordgebruik passend is. Welke stijl past daar goed bij? En welke kanalen kies je om je reclame op te tonen?

Video afspelen

Wat zijn de kosten van een reclame?
De kosten van een reclame video laten maken zijn afhankelijk van de invulling. Welk apparatuur hebben we nodig? Hoe lang wordt de video? Waar wordt de video ingezet? We kunnen voor elk doel een offerte op maat maken. Wil je weten hoeveel jouw video gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons eens.

Een reclamevideo laten maken?
Wil je een reclamevideo die tot de verbeelding spreekt? Of het nu gaat om een animatie reclame of reclamevideo, wij hebben vakkundige animators in dienst én ervaren filmmakers, zodat je een passende vorm bij ons kunt kiezen. Met Phil & Flo wordt je reclamevideo een doorslaand succes. Neem contact met ons op, dan nemen we direct alle plannen door. Uiteraard kun je ook vragen om een online prijsindicatie!

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

De samenwerking is heel goed verlopen. Professionele begeleiding gedurende het traject voor het maken van een aftermovie. Ze weten waar ze het over hebben en leveren snel, vakkundig werk af!

starstarstarstarstar

Kelly Louwen

Ticketmaster
Phil & Flo heeft alle videocontent voor de eindejaarscampagne 2021 van Save the Children gerealiseerd. Tijdens de gehele samenwerking was een grote betrokkenheid vanuit het team. Ze hebben precies de juiste toon en balans weten te vinden, die binnen fondsenwervende uitingen lang niet zo vanzelfsprekend is.

starstarstarstarstar

Lilla Vonk

Save The Children
We hebben ervaren dat het team van Phil & Flo snel tot de kern weet te komen. De toevoeging van een gimmick, een hondje, werd voor ons al snel een belangrijk deel van de animatie over EIC KLIX. Leuke samenwerking tussen EIC en Phil & Flo.

starstarstarstarstar

Harald van Leeuwen

EIC B.V.

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.