Reclamevideo om de aandacht te pakken

Reclame video inzetten is al bijna net zo lang ingeburgerd als dat we televisie kijken. Deze vorm van reclame wint ook steeds meer terrein op internet. Reclamefilmpjes vangen zo goed de aandacht, dat mensen zich nu nog reclamevideo’s van jaren geleden herinneren. Bovendien slaan leuke commercials goed aan bij de doelgroep. Dat wil je voor jouw bedrijf toch ook? Maar hoe maak je zo’n filmpje, en belangrijker nog: hoe zorg je dat je ermee scoort? Bij Phil & Flo weten we daar wel raad mee.

Beter dan advertenties

Zeker online is het gemakkelijk om te kiezen voor reclame in de vorm van tekst en illustraties: het digitale equivalent van een advertentie in krant of tijdschrift. Maar deze advertenties worden veel genegeerd door websitebezoekers, of door adblockers compleet onzichtbaar gemaakt. Als je echt wilt opvallen, is een reclamevideo veel effectiever. Bovendien vinden veel mensen een kort filmpje ook leuker.

Team Phil & Flo

Het doel van je reclamevideo

Een reclamefilmpje of commercial is erg doelgericht: potentiële klanten overtuigen van een bepaalde product, dienst of merk, zodat deze doelgroep voor jou kiest. Dan is het natuurlijk handig als je weet wie je doelgroep is, en wat het beste werkt om ze aan te spreken. Welke stijl past daar goed bij, en welke kanalen kies je? Om je reclamevideo zo effectief mogelijk in te zetten, helpen we je met het beantwoorden van deze vragen.

Reclamevideo maken

Alles voor een reclamevideo van topkwaliteit

Als we een concept hebben voor je reclamevideo, gaan we aan de slag. We luisteren graag naar je eigen ideeën en input, maar dat hoeft niet: onze creatieve professionals zijn toppers in het uitdenken van een script en het ontwikkelen van de commercial. Wij hebben vakkundige animators in dienst én ervaren filmmakers, zodat je een passende vorm bij ons kunt kiezen. Met Phil & Flo wordt je reclamevideo een doorslaand succes.

Reclamevideo maken

Een reclamevideo laten maken?

Wil je een reclamevideo die tot de verbeelding spreekt? Neem contact met ons op, dan nemen we direct alle plannen door. Uiteraard kun je ook vragen om een online prijsindicatie!

Team Phil & Flo
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.