starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Youtube marketing

Waarom YouTube marketing? YouTube is hét videomarketing kanaal en sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot het populairste video platform ter wereld. De slagzin YouTube, Broadcast Yourself inspireerde inmiddels miljoenen mensen om filmpjes te maken en te delen. Dit geeft ook al aan hoe groot de mogelijkheden zijn voor online video marketing. YouTube filmpjes worden namelijk steevast voorafgegaan door korte video advertenties (video ads). Onze specialisten weten precies hoe je met deze zogenaamde YouTube video ads opvalt tussen de concurrentie en de juiste doelgroep bereikt.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Televisie Commercial vs YouTube Ads
Uit recent onderzoek blijkt dat de gemiddelde impact van televisiereclame ongeveer op 52% ligt. Maar de impact van een YouTube pre-roll (advertentievideo voordat de video start die je aanklikt) is al opgeklommen naar 48%. Dat ligt dus heel dicht bij elkaar, terwijl de kosten voor het uitzenden van televisiereclame soms wel 100x zo duur is als een YouTube reclame.

Video afspelen
3D gemodeleerde donkere moeder en blanke roodharige moeder staan met hun drie kinderen voor een achtbaan van het attractiepark Walibi

De kracht van YouTube Marketing
Phil & Flo Creative Studio maakt YouTube ads die aanslaan bij je doelgroep. Wij adviseren je stap voor stap hoe je met YouTube marketing video en animatiefilms in kunt zetten in het reclamenetwerk van YouTube. Het grote voordeel van YouTube marketing is dat je zeer gericht kunt adverteren. Je kunt vooraf de karakteristieken van jouw doelgroep in kaart brengen en je ads gericht tonen.

Video afspelen

Heldere prijsafspraken
Hoeveel kost het om te adverteren op YouTube via Phil & Flo? Die vraag beantwoorden we aan de hand van de resultaten die je wilt gaan behalen met een YouTube campagne. Phil & Flo houdt zaken graag helder en maakt vaste prijsafspraken met je, zodat je niet achteraf wordt geconfronteerd met onverwachte rekeningen. Leer ons kennen en bel onze specialisten op 085 – 273 8331

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.