starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Video laten maken

Bij ons kan je verschillende soorten video laten maken. Als het gaat om doeltreffende marketing is het belangrijk om te kiezen voor het juiste middel. Op deze pagina vind je een aantal videovormen die bijna noodzakelijk zijn in de juiste marketingmix. We produceren echter nog vele andere vormen video, vraag onze adviseurs wat bij jou past.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Video laten maken

Om je propositie duidelijk onder de aandacht van je doelgroep te brengen wil je een video laten maken. Je hebt een passende video nodig die past bij je doelen. Op deze pagina hebben we verschillende vormen van video voor je op een rijtje gezet.

Bedrijfsfilm
Een bedrijfsfilm of corporate movie laten maken is een prachtige manier om je bedrijf met haar unieke visie te presenteren. We kijken samen met jou wat de doelen zijn van je organisatie en wat jullie voor de wereld van morgen betekenen. Lees meer over bedrijfsfilms.

Video afspelen
Video laten maken - phil en flo

Commercial laten maken
Wil je een commercial laten maken? Wij hebben maar één duidelijk doel: Jouw boodschap creatief en helder overbrengen aan de juiste doelgroep! Wij vinden het belangrijk dat de commercials die wij produceren van het hoogste niveau zijn. Daarnaast houden wij ons aan onze ethische normen. Lees hier meer over commercials.

Video afspelen
Video laten maken - phil en flo rent company

Persoonlijke video laten maken
Het creëren van een echt, interactief en vooral persoonlijke dialoog met de doelgroep. Dat is natuurlijk het doel dat je nastreeft. Makkelijk te begrijpen communicatie met impact in combinatie met persoonlijke op de doelgroep gerichte boodschappen. Dat is de kracht van persoonlijke video door Phil & Flo. Met de naam van de kijker in beeld, de voorkeuren van de kijker, letterlijk alles is te personaliseren met onze persoonlijke video’s. Lees hier meer over wat persoonlijke video voor jouw organisatie kan betekenen.

Video afspelen
Video afspelen

Employer Branding
Ben je op zoek naar het juiste personeel voor je organisatie? Dan is een employer branding film van Phil & Flo een goede manier om je kansen flink te vergroten. De kandidaat krijgt direct een realistisch beeld van je organsiatie en proeft de sfeer die er hangt. Lees hier meer over de voordelen van employer branding films.

Video afspelen
Video afspelen

Hoeveel tijd kost een video laten maken?
Het laten maken van een video is niet alleen het filmen van de juiste beelden. Er gaat een proces van concept, strategie en voorbereiding aan vooraf. Daarna komt het filmen van alle beelden zelf. We proberen altijd om alle beelden er in één draaidag op te zetten. Onze creative producers zorgen daarom voor een duidelijke planning en script. Een video waarin je medewerkers of acteurs inzet, duurt vaak langer dan het filmen van video’s waarin je dit niet doet. Maar met een goede voorbereiding is alles mogelijk. Ben je benieuwd hoeveel tijd het kost om voor jouw bedrijf een video te maken? Neem dan contact op met een van onze experts.

Video afspelen
Nomios bedrijfsfilm laten maken

Hoeveel kost een professionele video laten maken?
De kosten van een video laten maken zijn afhankelijk van jouw eigen wensen. Hoe lang moet een video zijn? Waarvoor ga je een video inzetten? Voor elk doel kunnen we een offerte op maat maken. Wil je weten hoeveel jouw video gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Phil & Flo denkt graag met je mee en werkt met eerlijke tarieven.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.