starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Reviews – Experts sinds 2009

Gepersonaliseerde video

Met deze persoonlijke video spreek je je doelgroep direct aan. Alle informatie in de video is precies afgestemd op jouw doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een video over pensioenopbouw, een verzekeringspolis of rondleiding door je organisatie. Bij Phil & Flo weten we precies hoe we jouw video het beste kunnen personaliseren!

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Groot succes
Een video die persoonlijk is gemaakt voor klanten wordt gemiddeld 85% vaker geopend dan video’s die dat niet zijn. Je klant voelt zich persoonlijk aangesproken en de betrokkenheid bij je bedrijf wordt op die manier verhoogd. Het zal je dan ook niet verbazen dat klanten na het zien van een gepersonaliseerde video eerder tot actie over zullen gaan!

Video afspelen
save the children-gepersonaliseerde video-phil-en-flo-3

Van concept tot uitvoering
Op zoek naar een creatief bureau dat jou helpt bij het personaliseren van jouw video? Phil & Flo regelt het voor je. We helpen je een video te creëren van concept tot uitvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring en de nieuwste technieken zijn we in staat om video’s realtime aan te passen, zodat je je film ook op lange termijn kan inzetten!

Ook een gepersonaliseerde video?
Een persoonlijke boodschap vertellen? Kom vrijblijvend langs op één van onze kantoren in Eindhoven, Amsterdam of Groningen en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! Of bel onze adviseurs vrijblijvend over de mogelijkheden 085 – 2738331

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.