Gepersonaliseerde video

Met deze persoonlijke video spreek je je doelgroep direct aan. Alle informatie in de video is precies afgestemd op jouw doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een video over pensioenopbouw, een verzekeringspolis of rondleiding door je organisatie. Bij Phil & Flo weten we precies hoe we jouw video het beste kunnen personaliseren!

Groot succes

Een video die persoonlijk is gemaakt voor klanten wordt gemiddeld 85% vaker geopend dan video’s die dat niet zijn. Je klant voelt zich persoonlijk aangesproken en de betrokkenheid bij je bedrijf wordt op die manier verhoogd. Het zal je dan ook niet verbazen dat klanten na het zien van een gepersonaliseerde video eerder tot actie over zullen gaan!

Bewezen trackrecord

Van concept tot uitvoering

Op zoek naar een creatief bureau dat jou helpt bij het personaliseren van jouw video? Phil & Flo regelt het voor je. We helpen je een video te creëren van concept tot uitvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring en de nieuwste technieken zijn we in staat om video’s realtime aan te passen, zodat je je film ook op lange termijn kan inzetten!

Ook een gepersonaliseerde video?

Een persoonlijke boodschap vertellen? Kom vrijblijvend langs op één van onze kantoren in Eindhoven, Amsterdam of Groningen en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! Of bel onze adviseurs vrijblijvend over de mogelijkheden 085 - 2738331

Inge - Phil & Flo
Inge
 

Inge - Creative Producer

Joejoe, Inge hier! Plannen, organiseren en regelen, het zit in mijn DNA. Als 27-jarige projectmanager vind ik het enorm leuk om een project van A tot Z te begeleiden en te regelen. Sinds september 2019 ben ik aan het werk als Creative Producer bij Phil & Flo.