starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

YouTube video laten maken

Wil je succes door een YouTube video te laten maken? Phil & Flo zal je gegarandeerd succes bieden met de verspreiding van video op wereld’s grootste videoplatform. YouTube geeft zoveel kansen voor organisaties, dat het zonde zou zijn als je hier geen gebruik van maakt. YouTube wordt iedere maand bezocht door meer dan 2 miljard actieve bezoekers. Wij leveren niet alleen hoogwaardige videoproducties, maar zorgen er ook voor dat jouw YouTube video’s goed bekeken worden en je doel bereikt wordt.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Wil je een YouTube video laten maken?

Het is belangrijk dat jouw YouTube video aan de juiste eisen voldoet en daarnaast ook nog eens de juiste doelgroep bereikt. Wij weten exact waar een doeltreffende video aan moet voldoen om zichtbaar resultaat te behalen.

De mogelijkheden bij een YouTube video laten maken zijn enorm. We leveren advies op maat en komen samen tot een video die zijn doel treft. Wij maken een video voor YouTube waar je trots op zult zijn!

Video afspelen
Video afspelen

Lage kosten met YouTube video ads
Een van de meest opvallende voordelen van het kiezen voor YouTube video ads is de kostenefficiëntie. In vergelijking met traditionele televisiereclames liggen de kosten van het vertonen van YouTube video ads aanzienlijk lager. Sterker nog, wanneer we het relevante bereik analyseren, zijn de kosten voor een YouTube video gemiddeld 100 keer lager dan die van een TV reclame.

Maar er is meer dan alleen de kostenfactor. YouTube staat bekend als de op één na grootste zoekmachine ter wereld, na Google. Dit betekent een enorm potentieel voor merken om een wereldwijd publiek te bereiken en tegelijkertijd hun doelgroep specifiek te targeten. Het platform biedt geavanceerde targetingmogelijkheden, waardoor je ads alleen worden weergegeven aan de mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.

Ga met de trend mee en omarm de kracht van videomarketing op YouTube. Laat Phil & Flo je begeleiden in deze reis. Wij adviseren je niet alleen, maar we zorgen er ook voor dat je een YouTube video krijgt die volledig aansluit bij jouw wensen en de behoeften van je doelgroep.

youtube video laten maken - Elsun duurzame energie
Video afspelen

Overtuigd?
Wil je een video voor YouTube laten maken die je doelen bereikt? Wij komen met passend advies en helpen je graag! Neem contact op en bespreek je mogelijkheden.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.