Instagram video laten maken

Instagram is, net als het overkoepelende Facebook, een vriendelijk platform voor adverteerders. Met gebruikers die meer en meer op dit nieuwere platform te vinden zijn dan op Facebook zelf, is het geen onverstandige stap om met je doelgroep mee te verhuizen. Op Instagram kun je heel gemakkelijk een video (laten) maken en plaatsen als marketingcampagne, zoals je misschien al van Facebook gewend bent. Wil je hier echt alles uithalen, neem dan contact op met Phil & Flo. Wij maken een aansprekende video voor je, en helpen je bij het optimaal inzetten.

Spreek je doelgroep aan op Instagram

Als je een Instagram video wilt laten maken, is het extra belangrijk dat je goed nadenkt over de stijl en de boodschap. Het is een erg trendgevoelig platform met een over het algemeen jongere doelgroep. Daar ligt dus het risico dat je de plank misslaat met een toon die niet aanspreekt. Gelukkig zijn onze videomakers creatieve professionals met een goed gevoel voor trends. Wij kunnen je dan ook goed adviseren, en maken filmpjes die goed bij je organisatie passen en aansluiting vinden bij je doelgroep.

Aron & Inge - Phil & Flo

Video laten maken voor een Instagram story

Je onderneming heeft misschien al een zakelijk Instagram-account waarmee je je doelgroep kunt bereiken. Dan is het voor jou, net als voor iedere Instagram-gebruiker, mogelijk om video’s te plaatsen in de vorm van een Instagram story. Dit zijn korte slideshows of filmpjes die maar een beperkte tijd online staan, maar het wel erg goed doen op je tijdlijn. Met een professioneel geproduceerd filmpje in je story gooi je hoge ogen bij je volgers.

Inge - Phil & Flo

Adverteer op Instagram met video

Instagram is onderdeel van Facebook, en heeft dus ook veel tools voor adverteerders. Heb je een zakelijk account? Dan is het mogelijk om advertentievideo’s te uploaden en in te zetten in marketingcampagnes. Vanzelfsprekend kan Phil & Flo een professionele reclamevideo maken voor je marketing op social media, die precies de juiste doelgroep aanspreekt. Daarnaast kunnen we je ook adviseren over hoe je dit filmpje optimaal inzet en de tools van Instagram zo goed mogelijk gebruikt.

JDE filmopnames - Phil & Flo

IGTV video laten maken

Instagram zelf lijkt ook de meerwaarde van bewegend beeld te zien, en heeft de app IGTV (Instagram TV) gelanceerd. Hierop zijn langere filmpjes te uploaden, die jouw volgers dan kunnen bekijken. Het voordeel van IGTV is dat je er langere content op kwijt kunt, zoals een bedrijfsvideo of een explanimation. Ook blijft het filmpje zo lang staan als je wilt. Met een professionele animatie of een strak filmpje op IGTV maak je nog meer indruk op je potentiële klanten.

Peter & Suzan - Phil & Flo

Instagram video laten maken

In online marketing zijn sociale media al lang niet meer weg te denken en Instagram lijkt daar alleen maar te groeien. Als je dan ook nog bedenkt dat videomarketing veel pakkender is dan niet-bewegend beeld, is het logisch om dit in te zetten in jouw marketingstrategie. Bij Phil & Flo helpen we je graag op alle gebieden: van het volledig produceren van video tot het effectief inzetten ervan, en alles daartussen. Zo scoor jij optimaal met video op Instagram.

Free a girl - Phil & Flo

Een Instagram video laten maken?

Wil je een Instagram video die tot de verbeelding spreekt? Neem contact op met onze specialisten. Uiteraard kun je ook vragen om een online prijsindicatie!

Victor
 

Victor - Account Director

Tijd om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen? Laten we in een vrijblijvend gesprek kijken waar kansen liggen voor jouw business. Ik vertel je graag meer over het effect van een strategische video op je autoriteit, vindbaarheid en leadgeneratie.