starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Reviews – Experts sinds 2009

Instagram video
laten maken

Profiteer van de kracht van Instagram, hét platform waar adverteerders massaal op inzetten. Wil je opvallen met aantrekkelijke content? Laat dan een Instagram video maken die echt indruk maakt. Bij Phil & Flo creëren we niet alleen boeiende video’s, maar adviseren we je ook over de beste strategie voor maximale impact.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Spreek je doelgroep aan op Instagram
Als je een Instagram video wilt laten maken, is het extra belangrijk dat je goed nadenkt over de stijl en de boodschap. Het is een erg trendgevoelig platform met een over het algemeen jongere doelgroep. Daar ligt dus het risico dat je de plank misslaat met een toon die niet aanspreekt. Gelukkig zijn onze videomakers creatieve professionals met een goed gevoel voor trends. Wij kunnen je dan ook goed adviseren, en maken filmpjes die goed bij je organisatie passen en aansluiting vinden bij je doelgroep.

Video afspelen

Video laten maken voor een Instagram story
Je onderneming heeft misschien al een zakelijk Instagram-account waarmee je je doelgroep kunt bereiken. Dan is het voor jou, net als voor iedere Instagram-gebruiker, mogelijk om video’s te plaatsen in de vorm van een Instagram story. Dit zijn korte slideshows of filmpjes die maar een beperkte tijd online staan, maar het wel erg goed doen op je tijdlijn. Met een professioneel geproduceerd filmpje in je story gooi je hoge ogen bij je volgers.

walibi-3d-animatie
Video afspelen

Adverteer op Instagram met video
Instagram is onderdeel van Facebook, en heeft dus ook veel tools voor adverteerders. Heb je een zakelijk account? Dan is het mogelijk om advertentievideo’s te uploaden en in te zetten in marketingcampagnes. Vanzelfsprekend kan Phil & Flo een professionele reclamevideo maken voor je marketing op social media, die precies de juiste doelgroep aanspreekt. Daarnaast kunnen we je ook adviseren over hoe je dit filmpje optimaal inzet en de tools van Instagram zo goed mogelijk gebruikt.

Video afspelen

IGTV video laten maken
Instagram zelf zag ook de meerwaarde van bewegend beeld en heeft IGTV (Instagram TV) gelanceerd. Hierop zijn langere filmpjes te uploaden, die jouw volgers dan kunnen bekijken. Het voordeel van IGTV is dat je er langere content op kwijt kunt, zoals een bedrijfsvideo of een explanimation. Ook blijft het filmpje zo lang staan als je wilt. Met een animatie of een film op IGTV maak je nog meer indruk op je potentiële klanten.

Phil & Flo helpen we je graag op alle gebieden: van het volledig produceren van video tot het effectief inzetten ervan, en alles daartussen. Zo scoor jij optimaal met video op Instagram.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.