Een uitleganimatie laten maken

Wil je een uitleganimatie laten maken die een ingewikkeld proces uitlegt of een technische applicatie verduidelijkt? Dan is een uitleganimatie van Phil & Flo de enige succesvolle oplossing. Een uitleganimatie versimpelt ingewikkelde concepten in een paar seconden. Onze creatieve team vol specialisten creëren en produceren unieke uitleganimaties speciaal op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom een uitleganimatie laten maken?

De toepassingen van een uitleganimatie zijn super uitgebreid; of het nu gaat om het communiceren van een ingewikkelde boodschap of het verduidelijken van een product of dienst. Wij maken door middel van onze unieke uitleganimaties op een laagdrempelige en vooral heldere manier inzichtelijk wat jij wilt vertellen. Zo wordt jouw verhaal als uitleganimatie niet alleen toegankelijk, maar ook aantrekkelijk!

Uitleganimatie maken van A tot Z

Wil je een succesvolle uitleganimatie laten maken? Phil & Flo Creative Studio regelt het voor je. Iedere uitleganimatie is maatwerk en gemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf. Dit betekent dat onze hoogwaardige uitleganimaties vanaf het begin voor jou zijn ontworpen en gecreëerd door onze vakmensen. Daarnaast zijn we als videomarketing specialist uitstekend in staat om je uitleganimatie op een succesvolle manier te plaatsen, zodat je video ook echt gezien wordt!

De unieke designfilosofie van Phil & Flo

Goede vormgeving versterkt de betekenis en impact van beeld. Maar wat is goede vormgeving? Vroeger dacht men de ideale verhoudingen van vormen te vinden in de Gulden Snede. Tegenwoordig hebben die oude regels plaatsgemaakt voor persoonlijk stijlonderzoek, want ultieme schoonheid is voor iedereen anders. Wij horen graag wat je wil vertellen en stellen, door middel van de juiste kleuren, lijnen, vormen, muziek en geluiden, een authentieke beeldtaal voor je uitleganimatie samen.

Kleurgebruik in jouw uitleganimatie

Ons brein houdt van symmetrie. Daar worden we rustig van. Door het gebruik van symmetrie in je vormgeving kun je een veilige, vertrouwde boodschap overbrengen. Asymmetrische beelden zorgen daarentegen voor chaos, prikkelingen en zetten aan tot actie. Ook kleuren spelen hierbij een grote rol. Zo staat blauw voor ‘vertrouwen’ en groen voor ‘groei’ en ‘gezondheid’. Rood staat voor gevaar, warmte en actie. Kennis van kleur is dus van groot belang. En laten we dat nu net in ons bezit hebben.

Nieuwe ontwikkelingen

Ook is het belangrijk dat we weten voor wie de uitleganimatie bedoeld is en waar deze vertoond zal worden. Want de interpretatie van beeld is, net als geschreven en gesproken taal, tijds- en cultuurgebonden. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in binnen- en buitenland, bestuderen en beoefenen we verschillende technieken en gaan we graag het avontuur aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Victor - Account Director

Samen met jou bekijk ik hoe we video’s en animaties op de meest waanzinnige wijze kunnen vormgeven en inzetten. Ik luister graag naar jouw verhaal en geef je eerlijk advies over hoe we dit het best kunnen vertalen om jouw doelgroep te informeren, activeren of te overtuigen. Bel me voor een gezellig gesprek! 085 - 273 8331