starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Reviews – Experts sinds 2009

Videomarketing succesvol inzetten

Ontdek de kracht van videomarketing: jouw verhaal is jouw succes. Videomarketing, het begint allemaal met een krachtige video die waarde toevoegt. Je wilt video’s creëren die herkenbare verhalen vertellen, zodat je doelgroep begrijpt wat je voor hen kunt betekenen. Storytelling is de fundering van succesvolle marketing en video. En onthoud: hoe korter, hoe beter.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Videomarketing: Hoe korter, hoe beter
Je hebt slechts enkele seconden om de aandacht van je kijkers te grijpen en je boodschap duidelijk over te brengen. Daarom zijn intro’s niet aanbevolen voor videomarketing. Gebruik die eerste momenten slim: start met een boeiend shot of geef snel een voorproefje van je belangrijkste boodschap. Zo zorg je voor effectieve marketing & video voor jouw organisatie.

videomarketing-intro-teaser-phil-en-flo

Goede marketing & video voor jouw organisatie
Voor het inzetten van een sterke video voor marketing, moet je eerst je doelen bepalen. Wie zijn je stakeholders? Wat is je doelgroep? Wat zijn hun behoeften? Hoe communiceer je met beide groepen? En vooral, hoe breng je deze groepen samen om een optimale relatie te ontwikkelen? Als je dit helder hebt, weet je wat jouw doelgroep overtuigt om jouw product of dienst af te nemen. Vind je het lastig om deze doelen vast te stellen? Geen zorgen, we helpen je graag. Besteed je marketing & video uit aan Phil & Flo.

Video afspelen

Videoproductie door Phil & Flo
Videoproductie bij Phil & Flo omvat niet alleen het maken van de video, maar het gehele proces ervoor en erna. We helpen je met het bepalen van het doel van je video, het ontwikkelen van een script en shotlist, het filmen van de beelden en het monteren van de uiteindelijke video voor marketingdoeleinden. Onze experts denken graag met je mee en komen met creatieve ideeën voor jouw videomarketing.

Video afspelen
Video afspelen

De kosten voor videomarketing voor jouw organisatie
Benieuwd naar de kosten? Dat hangt af van de lengte en invulling van de video. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te verkennen.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.