Employer Branding
via een virtuele tour

De werkomgeving, de collega’s, de cultuur en de werkzaamheden. Allemaal factoren die bijdragen in de keuze of iemand wil gaan werken bij jouw organisatie. Een virtuele tour door jouw bedrijf laat zien wat ze mogen verwachten. Trek nieuwe werknemers aan dankzij een online tour waarbij je laat zien wat je te bieden hebt.

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Een virtuele rondleiding voor jouw employer branding?
Employer branding is belangrijk. De arbeidsmarkt is krap en het vinden van goed personeel is moeilijk. Jij wilt natuurlijk alleen de beste medewerkers. Een virtuele rondleiding door het bedrijf laat de toekomstige medewerker de sfeer proeven. Misschien haal je zelfs die medewerker over die nog twijfelt om de overstap te maken.

Een virtuele rondleiding laat toekomstige medewerkers zien in welke werkomgeving zij aan de slag mogen. Zo kunnen zij een betere keuze maken of het bedrijf past bij hen. Het is geen statische video waarin medewerkers vertellen, maar ze kunnen interactief deelnemen dankzij deze video.

Laat je klanten kennismaken dankzij een digitale rondleiding
Een digitale rondleiding is niet alleen een belangrijke bijdrage voor employer branding, ook klanten bekijken graag deze video’s. Ze krijgen een idee van de cultuur en of zij graag met jullie willen samenwerken. Je wilt graag klant zijn bij een bedrijf waar je thuis voelt. Met de digitale rondleiding geef je ook jouw leads en klanten een kijkje achter de schermen. Laat zien hoe jullie te werk gaan en straal vertrouwen uit!

Interactieve video - wireframe-phil-en-flo

Hoe Phil & Flo jouw online tour maakt voor elk bedrijf
Een online tour door jouw organisatie moet voldoen aan jouw wensen en eisen. Daarom start het proces met het stellen van doelen. Wat wil je bereiken en vooral wie wil je bereiken? Aan de hand van een creatieve sessie wordt alles uitgewerkt. Vervolgens wordt het script en draaiboek uitgewerkt. Ben jij akkoord? Dan kan het filmen beginnen! Na opname ontvang je een ruwe versie. Aan de hand van jouw feedback wordt een definitieve versie uitgewerkt.

xpert hr-employer branding video-phil-en-flo-1

De kosten van een virtuele rondleiding voor bedrijven
De kosten van een virtuele rondleiding door jouw bedrijf variëren. Alle kosten zijn afhankelijk van de wensen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en je ontvang een eerlijke prijsopgave. Geef gerust aan wat je wensen zijn, dan werken onze experts direct een concept uit dat past bij jou.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.