2D animatie laten maken

Ook een product of dienst die maar niet wordt begrepen door je doelgroep? Dan helpt onze aanpak jou om wel begrepen te worden! Wij maken namelijk een 2D animatie voor je, uniek, mooi design en inhoudelijk sterk.

2D animatie

Een 2D animatie kun je gebruiken om een stukje informatie levendiger en duidelijker te presenteren. Je spreekt er meer mensen mee aan en kunt er beter iets mee uitleggen dan met alleen tekst. Het werkt ook beter dan een illustratie, door de toevoeging van bewegende elementen, voice-over en muziek en geluid. Als je een uitleg tot promotie hebt waar mensen in tekst- of illustratievorm sneller aan voorbijgaan, kun je er dus beter kiezen om een 2D-animatie te laten maken.

2D animatie voor sfeer en stijl

Visuele elementen zorgen altijd voor een duidelijker geheel. Daarnaast verlevendigen ze een presentatie, en geven deze een luchtig en aantrekkelijk geheel. Kleur, speelse en duidelijke vormen en een prettig achtergrondmuziekje zijn veel fijner om naar te kijken dan alleen saaie tekst. Als je een huisstijl hebt, kunnen de 2D-animatiespecialisten van Phil & Flo daar prima mee uit de voeten. Zo zorg je voor een consistente visuele stijl die doorwerkt in deze vrolijke vorm van videomarketing.

3D of 2D animatie laten maken?

Drie dimensies zijn met de huidige technieken niet per se een grotere uitdaging dan een 2D-animatie. Toch zijn er nog genoeg redenen om het bij twee dimensies te houden. Een 3D animatie kan al snel overdreven overkomen, zeker als het voor de animatie niet nodig is om in drie dimensies te werken. Een 2D-animatie heeft een zekere charme die goed werkt en verloren gaat als je voor 3D kiest alleen maar omdat het kan. Bovendien zijn de kosten van 2D vaak minder dan bij 3D.

2D animatie laten maken bij Phil & Flo

De specialisten van Phil & Flo adviseren je graag over welke vorm van videomarketing geschikt is voor jou. Wij zijn thuis in allerlei videoproducties zoals bedrijfsfilms, employer branding, 3D- en 2D-animatie. We hebben getalenteerde animators die voor jou een aansprekend filmpje kunnen maken waarin je in stijlvolle 2D-animatie je boodschap kunt overbrengen.

Vandaag nog alles weten over 2D animaties?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend contact met ons opnemen om over de mogelijkheden te praten.