Virtuele school rondleiding

Hoe presenteer je jouw school aan ouders en kinderen op een vernieuwende manier? Natuurlijk met een virtuele tour of interactieve videotour van Phil & Flo.

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Een virtuele open dag voor scholen
De keuze voor een school is niet zomaar gemaakt. Je wilt het beste voor de kinderen en daarom is de keuze niet zomaar gemaakt. Een virtuele rondleiding laat zien wat de school te bieden heeft. Laat zien aan toekomstige leerlingen wat de school te bieden heeft. Zo hoeft een toekomstige leerling niet tijdens een drukke open dag langs te komen, maar kan online de sfeer alvast proeven.

park lyceum-virtuele-rondleiding-interactieve-tour-phil-en-flo-1

Wat is een virtuele rondleiding?
Een virtuele rondleiding is een rondleiding op afstand, te volgen via de desktop. Deze online rondleiding vindt plaats in en om de gebouwen van jouw school. De kijker kan door verschillende routes, virtueel alle ruimtes bekijken. Elke ruimte wordt daarvoor eerst vastgelegd op film, vervolgens gaan onze experts aan de slag met het editen van alle scenes uit het wireframe. Uiteindelijk zal de school tot leven het scherm. Zo kan de geïnteresseerde keer op keer je school bezoeken. Gewoon vanuit hun eigen huis.

De kosten van een virtuele schoolrondleiding
De kosten van een virtuele tour zijn afhankelijk van jouw wensen en eisen. Er is geen vast bedrag voor een digitale rondleiding. Daarom stelt Phil & Flo een persoonlijke offerte op. Dit is de enige manier om je concreet inzicht te bieden in de kosten. Er zijn namelijk veel factoren die invloed hebben op de prijs. We werken met eerlijke tarieven en bieden volledige transparantie.

 

Video afspelen

Een virtuele rondleiding laten maken door Phil & Flo
Uiteraard denken wij direct mee over een uniek en origineel concept. Zodat het voldoet aan jouw wensen en eisen. Alle expertise wordt direct ingezet voor het beste concept. Wil je meer weten? Neem contact op! De offerte is volledig vrijblijvend

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.