Animatie laten maken in Amsterdam door Phil & Flo

Online op een toffe manier je verhaal vertellen? Een goede creatieve animatie maakt in één oogopslag duidelijk wat je boodschap is. Phil & Flo maakt animatievideo’s met de juiste mix van beeld, geluid en animatie.

Frisse animatie laten maken in Amsterdam

Ons team van animators en marketeers in Amsterdam is klaar om samen te werken met bedrijven, instanties en ondernemers die op zoek zijn naar een frisse manier van storytelling en videomarketing. We produceren voor jou de juiste online marketing content; unieke, op maat gemaakte animatiefilms.

Virtual Reality Animatie

Heb je een Virtual reality headset? Bekijk dan onze VR animatiefilms eens! Deze oplossing biedt geweldige mogelijkheden als je echt wilt opvallen. Ook geweldig om te gebruiken op beurzen of tijdens presentaties!

Zeg het met bewegend beeld

Een animatie doet twee dingen veel beter dan tekst en statische afbeeldingen: opvallen en een verhaal vertellen. Je pakt de aandacht met graphics en een stijl die je doelgroep aanspreken, en goed bij je bedrijf passen. In een duidelijke, luchtige en sfeervolle animatie vertel je een verhaal op een speelse of juist serieuze manier. Daar zetten we natuurlijk ook passende achtergrondmuziek, geluidseffecten en een prettige voice-over voor in. Hoe dan ook, de boodschap komt altijd helder over.

Visie op animatie

Met alle mogelijkheden die moderne techniek biedt is 2D animatie, 3D Animatie, interactieve animatie en Virtual Reality animatie voor iedereen binnen bereik. Dat vraagt meer dan ooit om een onderscheidende visie. Wij geloven dat een animatiefilm om een paar elementen moet gaan; unieke stijl, goede stem en uiteraard een aansprekend verhaal. Die elementen verpakken we tot een sfeervolle animatie, waarin jouw stijl en boodschap de hoofdrol spelen. Dat lukt alleen als we goed samen werken en voor jou een concept op maat maken en kiezen voor een unieke stijl.

Meer dan animatie alleen

Bij Phil & Flo in Amsterdam doen we meer dan alleen maar sprankelende animaties in elkaar zetten. We helpen je ook op weg om met deze animatie je promotiecampagnes, social-mediastrategie en klantenservice naar het volgende niveau te tillen. We optimaliseren de video’s voor een betere vindbaarheid in zoekmachines en adviseren je over gericht adverteren met video’s. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vandaag nog alles weten over een animatie laten maken in Amsterdam?

Bij Phil & Flo in Amsterdam doen we meer dan alleen maar sprankelende animaties in elkaar zetten. We helpen je ook op weg om met deze animatie je promotiecampagnes, social media strategie en klantenservice naar het volgende niveau te tillen.

Suzan
 

Suzan - Account Director (Co-founder)

Met mijn achtergrond in de pedagogie en maatschappelijk werk, specialiseer ik mij in de branches Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.