starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Animatiefilm laten maken

Of je nu kiest voor een 2D– of 3D-animatie, het doel blijft hetzelfde: een duidelijke en overtuigende boodschap overbrengen. Het laten maken van een animatiefilm biedt een dynamische manier om je marketingcampagne te verrijken, complexe concepten begrijpelijk te maken, of een proces stap voor stap te visualiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Overweeg om een animatiefilm te laten maken en geef je boodschap een visuele boost.

Video afspelen

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

De voordelen van een animatiefilm laten maken
Het menselijk brein denkt graag in verbanden. Als je die verbanden zelf uit tekst moet halen, kost dat veel meer moeite dan wanneer je ze voor je ziet. Als je dus wilt dat je boodschap goed overkomt, en beter blijft hangen, kies je het beste voor een animatiefilm. Met de visuele ondersteuning van bewegende beelden lukt het veel beter om een moeilijk concept uit te leggen, of de voordelen van een product te laten zien. Je doelgroep vindt een animatiefilm over het algemeen leuker, interessanter en makkelijker te begrijpen dan tekst of een diapresentatie.

Video afspelen
animatiefilm laten maken - phil en flo

Korte en krachtige boodschap
De kracht van een animatiefilm laten maken ligt er ook in, dat het bekijken ervan veel minder tijd kost dan lezen. Als je doelgroep een muur tekst ziet of tientallen slides, schrikt dat wel eens af. Een animatie is veel leuker en interessanter, en is vaak ook veel makkelijker te begrijpen. Maar als de animatie veel te lang duurt, is dat natuurlijk niet zo. Daarom streven we ernaar om animatiefilms niet langer te laten duren dan 40–60 seconden: Dat is in de praktijk genoeg om je boodschap helder en doeltreffend over te brengen.

Video afspelen
animatiefilm laten maken voor vitaliteit- phil en flo

Een professioneel resultaat
Phil & Flo maakt professionele animaties voor al deze doeleinden. Onze animatiefilms zijn creatief, divers en voor uiteenlopende opdrachtgevers, maar ze hebben allemaal een ding gemeen: ze brengen de boodschap veel duidelijker en blijvender over dan je met alleen tekst bereikt. Om dat te bereiken, gaan we intensief met je in gesprek over het doel, de stijl en het publiek van de animatie die je wilt.

Het begint met het uitdenken van een concept. Dat is de fase waar jij als opdrachtgever ook nauw bij wordt betrokken. Op basis van de concepten, scripts en storyboards die we maken, kunnen onze creatives een aansprekende animatie gaan maken. Dankzij een goed concept komt daarin de boodschap helder en duidelijk over.

Video afspelen
animatiefilm laten maken voor beckys - phil en flo

Een animatiefilm door Phil & Flo
Als de animatiefilm eenmaal af is, wil je er natuurlijk mee aan de slag. Ook daar kunnen we je bij helpen. Zo kunnen we je adviseren over de inzetbaarheid van de film op verschillende kanalen, zoals de website, social media of intern. Wil je graag meer weten over wat voor animaties we allemaal maken, en welke daarvan jij zou kunnen gebruiken? Wij vertellen je er graag alles over. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren

 
 
 

Gratis E-Book ontvangen?

10 Bewezen strategieën over Contentcreatie.
Versterk je strategie met inzichten over Video, Animatie en website-optimalisatie.