YouTube marketing

Waarom YouTube marketing? YouTube is hét videomarketing kanaal van deze tijd. YouTube is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot het populairste video platform ter wereld. De slagzin YouTube, Broadcast Yourself inspireerde inmiddels miljoenen mensen om filmpjes te maken en te delen. Dit geeft ook al aan hoe groot de mogelijkheden zijn voor online video marketing. YouTube filmpjes worden namelijk steevast voorafgegaan door korte video advertenties (video ads). Onze specialisten weten precies hoe je met deze zogenaamde YouTube video ads opvalt tussen de concurrentie en de juiste doelgroep bereikt.

Televisie Commercial vs YouTube Ads

Uit recent onderzoek blijkt dat de gemiddelde impact van televisiereclame ongeveer op 52% ligt. Maar de impact van een YouTube pre-roll (advertentievideo voordat de video start die je aanklikt) is al opgeklommen naar 48%. Dat ligt dus heel dicht bij elkaar, terwijl de kosten voor het uitzenden van televisiereclame soms wel 100x zo duur is als een YouTube reclame.

Inge - Phil & Flo

De kracht van YouTube Marketing

Phil & Flo Creative Studio maakt YouTube ads die aanslaan bij je doelgroep. Wij adviseren je stap voor stap hoe je met YouTube marketing video en animatiefilms in kunt zetten in het reclamenetwerk van YouTube. Het grote voordeel van YouTube marketing is dat je zeer gericht kunt adverteren. Je kunt vooraf de karakteristieken van jouw doelgroep in kaart brengen en je ads gericht tonen.

Marketing - Phil & Flo

Heldere prijsafspraken

Hoeveel kost het om te adverteren op YouTube via Phil & Flo? Die vraag beantwoorden we aan de hand van de resultaten die je wilt gaan behalen met een YouTube campagne. Phil & Flo houdt zaken graag helder en maakt vaste prijsafspraken met je, zodat je niet achteraf wordt geconfronteerd met onverwachte rekeningen. Leer ons kennen en bel onze specialisten op 085 - 273 8331

Team - Phil & Flo