YouTube video laten maken

Wil je succes met een YouTube video? Phil & Flo zal je gegarandeerd succes bieden met de verspreiding van video op wereld’s grootste videoplatform. Het grootst videoplatform? Jazeker! YouTube geeft zoveel kansen voor organisaties, dat het zonde zou zijn als je hier geen gebruik van maakt. YouTube wordt elke maand bezocht door meer dan één miljard unieke bezoekers. Wij leveren niet alleen gave videoproducties, maar zorgen er ook voor dat jouw YouTube video’s goed bekeken worden en het achterliggende doel bereikt wordt. Wacht niet langer met een YouTube video laten maken en bespreek je mogelijkheden met onze marketingexperts 085 - 273 8331

Opvallen met YouTube video

Het is belangrijk dat jouw YouTube video aan de juiste eisen voldoet en daarnaast ook nog eens de juiste doelgroep bereikt. Wij weten exact waar een doeltreffende video aan moet voldoen om zichtbaar resultaat te behalen.

De mogelijkheden bij het laten maken van een YouTube video zijn enorm. We leveren advies op maat en komen samen tot een video die zijn doel treft. Wij maken een video voor YouTube waar je trots op zult zijn!

UMCG filmopnames - Phil & Flo

Lage kosten met YouTube video ads

Een groot voordeel is dat de kosten van het vertonen van YouTube video ads veel lager zijn dan bijvoorbeeld een televisie reclame. De kosten ten opzichte van het relevante bereik van een YouTube video liggen gemiddeld 100 keer lager dan een TV reclame.

Daarnaast is YouTube de één na grootste zoekmachine van de wereld. Ga met de trend mee en laat ons meedenken over de inzet van video op YouTube. Wij adviseren je en komen met een YouTube video die volledig aansluit bij jouw wensen.

Aron & Inge - Phil & Flo

Overtuigd?

Wil je een video voor YouTube laten maken die je doelen bereikt? Wij komen met passend advies en helpen je graag! Neem contact op en bespreek je mogelijkheden.

JDE filmopnames - Phil & Flo