Virtuele tour

Vanuit je luie stoel de wereld ontdekken. Een virtuele tour laat een wereld tot leven komen waar je niet bent. Ga op pad door een school, hotel of zelfs door een complete fabriek. Ontdek de magie van een virtuele tour op de tablet, smartphone of zelfs in virtual reality. Phil & Flo helpt jouw organisatie online tot leven te laten komen op alle plekken ter wereld.

Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour is een digitale rondleiding. Deze online rondleiding vindt plaats in bijvoorbeeld een gebouw, school, bedrijf, fabriek of hotel. Je bekijkt virtueel alle ruimtes. Elke ruimte wordt vastgelegd met interactieve video’s waardoor een hele wereld tot leven komt op het scherm. Zo kan een bezoeker overal ter wereld in elke ruimte rondlopen en kijken.

Voor wie is deze digitale rondleiding geschikt?

Een digitale rondleiding is geschikt voor vrijwel elke branche. Een virtuele rondleiding kan plaatsvinden in een hotel, school, brouwerij, makelaardij, maar ook ingezet worden voor toerisme. Laat mensen over de hele wereld zien wat jij te bieden hebt. Met behulp van video, foto, virtual reality en animatie kan jouw organisatie online bezocht worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mogelijkheden van een virtuele tour

Een virtuele tour is niet zomaar een tour. Je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden, denk hierbij aan het interactief maken van bestaande video’s, interactieve links en koppen en meerdere verhaallijnen. Wil je bezoekers echt meenemen online? Dan kun je ook kiezen voor virtual reality. Toon de wereld alsof ze er echt zijn. Een unieke ervaring voor elke kijker! 

Die unieke ervaring voor elke kijker wordt gerealiseerd aan de hand van jouw doelen en doelgroep. Maak bijvoorbeeld de tour interactief. Een interactieve video laat de kijker actief mee doen in de video. Zo beleven ze meer dan alleen een rondleiding, maar kunnen echt meedoen.

Een 360 graden virtuele tour laten maken

Phil & Flo maakt 360 graden virtuele tours op maat. Jouw worden de wensen geïnventariseerd. De doelen en doelgroep wordt in kaart gebracht en zo wordt uiteindelijk een script ontwikkeld dankzij een creatieve sessie. Bij akkoord op het script, wordt het schema en draaiboek opgesteld en wordt datum vastgelegd voor de productie. 

Je krijgt een eigen projectmanager. Met dit vaste aanspreekpunt loop je alle stappen door, van de creatieve sessie tot aan het daadwerkelijk maken van de tour. Wanneer de beelden zijn genomen, wordt er eerst een ruwe opzet opgestuurd. Vanuit daar wordt een definitieve versie gemaakt. Bekijk het portfolio voor mooie voorbeelden.

Concept - Phil & Flo

De voordelen van een digitale rondleiding

Een virtuele tour heeft veel voordelen. We werken en leven steeds meer remote. Tegenwoordig doen we niet alleen meer zaken met de bakker om de hoek. We verbreden onze wereld. Dankzij een digitale rondleiding maak je jezelf zichtbaar online. Je geef een echte indruk aan leads of klanten. De rondleiding wordt ingezet om te tonen wat jij te bieden hebt. Zo kan iemand makkelijk overhalen om een bezoek te doen aan jouw organisatie. Het uit zich meer in bezoekers, leads, omzet en waardering. Je laat jezelf zien van een andere kant. 

De digitale rondleiding biedt mogelijkheden om te informeren, omzet te verhogen en extra bezoekers te trekken. Het is meer dan een video, het is onderdeel van jouw videomarketing.

Meetbaar - Phil & Flo

Voorbeelden van een virtuele tour

Een virtuele tour maak je niet zomaar. Het kost tijd en energie en het moet wel een duidelijk doel hebben. Daarom is het belangrijk om van tevoren goed te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat jouw doelen zijn. Zo wordt er een concept gemaakt dat aansluiten op jouw doelen, maar ook geschikt is voor jouw doelgroep. Bekijk zeker eens onze virtuele tour van CBS amsterdam. Een mooi voorbeeld hoe een virtuele tour interactief is, maar zeker ook aantrekkelijk en informatief.

Online tours voor dekstop & mobiel

Online tours komen in allerlei vormen. Niet elke tour is geschikt voor desktop of mobiel, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met jou wordt gekeken waar jouw doelgroep zich bevindt. De interactieve tour wordt geschikt gemaakt voor elk device, zodat je echt de doelgroep bereikt die je wilt.

Responsive - Phil & Flo

De kosten van een virtuele tour

De kosten van een virtuele tour zijn afhankelijk van jouw wensen en eisen. Er is geen vast bedrag voor een digitale rondleiding. Daarom stelt Phil & Flo een persoonlijke offerte op. Dit is de enige manier om je concreet inzicht te bieden in de kosten. Er zijn namelijk veel factoren die invloed hebben op de prijs. We werken met eerlijke tarieven en bieden volledige transparantie.

Uiteraard denken wij direct mee over een uniek en origineel concept. Zodat het voldoet aan jouw wensen en eisen. Alle expertise wordt direct ingezet voor het beste concept. Wil je meer weten? Neem contact op! De offerte is volledig vrijblijvend.

Vrijblijvende offerte - Phil & Flo

Digitale rondleiding voor museum

Een nieuwe expositie in de schijnwerpers? Dat kan met gemak dankzij een digitale rondleiding door een museum. Verleidt toekomstige bezoekers met de stukken die tentoongesteld worden. Laat zien waarom zij direct een kaartje moeten kopen. Een video verbeeldt wat bezoekers kunnen verwachten.

BOKNET - Phil & Flo

Digitale rondleiding voor hotel

Gasten willen graag een goede indruk hebben van een hotel voordat zij boeken. Wil jij extra gasten in het hotel en een goede eerste indruk bieden? Dat kan dankzij een digitale rondleiding. Laat gasten de kamers, lobby en het restaurant zien. Geef ze het gevoel alsof ze er al zijn en laat ze ontspannen in deze omgeving. Lees hier meer over virtuele tours voor hotels.

360 graden rondleiding inzetten voor toerisme

Bezoekers trekken naar jouw stad, evenement of attractie kan met een 360 graden rondleiding. Laat zien wat jullie te bieden hebben. Een uitstapje doe je niet zomaar, dus je wilt weten wat de stad te bieden heeft. Laat met geweldige beelden zien wat jullie stad te bieden heeft. Van stadswandeling tot aan hotel, trek toeristen met een realistisch beeld en werk samen met lokale ondernemers. Lees hier meer over virtuele tours voor toerisme.

Van Wijnen - Phil & Flo

Virtuele rondleiding inzetten voor employer branding

Een werknemer zoekt meer dan een salaris. Je besteedt meer tijd op je werk dan dat je thuis bent. Een goede werkomgeving en maak het extra leuk met interactiviteit. Misschien kunnen ze zelf een biertje tappen. Lees hier meer over virtuele tours inzetten voor employer branding.

Beter Bed - Phil & Flo

De digitale rondleiding en sporten

De strijd tussen sportscholen en sportclubs is groot. Je wilt natuurlijk de beste sporters aantrekken. Toon wat jouw sportschool of sportclub te bieden heeft dankzij een digitale rondleiding. Een sportieve interactieve video toont direct wat mensen mogen verwachten bij jou. Zo kun je sneller nieuwe sporters trekken.

Chipsoft - Phil & Flo

Een virtuele tour door school

De keuze voor een school is niet zomaar gemaakt. Je wilt het beste voor de kinderen en daarom is de keuze niet zomaar gemaakt. Een virtuele tour door een school laat zien wat de school te bieden heeft. Laat zien aan toekomstige leerlingen wat de school te bieden heeft. Zo hoeft een toekomstige leerling niet tijdens een drukke open dag langs te komen, maar kan online de sfeer alvast proeven.

Het Streek Lyceum - Phil & Flo

Een smakelijke online tour door jouw restaurant

De horeca groeit, er komen steeds meer mogelijkheden bij om uiteten te gaan. Maar hoe onderscheid jij jezelf? Dat kan met een smakelijke online tour door het restaurant. Toon de ambiance waarvan jouw gasten mogen genieten. Geef een voorproefje in de keuken, laat geweldige gerechten zien en uiteraard de gastheren en gastvrouwen. Zo geef jij een kijkje in de keuken en trek je gemakkelijk meer gasten. Lees hier meer over een virtuele tour door jouw restaurant.

Sunita - Phil & Flo
  • Zeker! Ons steeds groeiende interactieve portfolio is hier te bekijken.
  • We beginnen altijd bij de kern van jouw boodschap. Wanneer we dit 100% duidelijk hebben, gaan we samen kijken hoe we dit op een logische manier interactief kunnen presenteren aan jouw doelgroep. De interactiviteit moet iets toevoegen aan het geheel. Het moet bijdragen aan het effect en het doel (informeren, activeren, inspireren).
  • Naast je idee, ontvangen we graag zo uitgebreid mogelijke informatie over de locatie, eventuele routes, en het gewenste eindresultaat. Hierna nemen we contact met je op om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan.