starstarstarstarstar 4,8/5 – 70 Google Reviews – Experts sinds 2009

Doelgerichte website laten maken
meer conversies en zichtbaarheid

Vergroot het vertrouwen en geef je organisatie een professionele uitstraling met een goed functionerende website. Een website laten maken door de experts van Phil & Flo zorgt voor betere vindbaarheid, zichtbaarheid en meer conversies op de site. 

creatie - webdevelopment

Ontvang Gratis E-book

10 Strategieën over Contentcreatie​.
Verrijk je strategie met inzichten over video, animatie en website-optimalisatie.

Het belang van een goed functionerende website
De eerste indruk van je organisatie bij je doelgroep moet goed zijn, de website is daar onderdeel van. Een goed presterende website zorgt dat je serieus en professioneel overkomt op je potentiële klanten en ze meer vertrouwen krijgen. Dit kan leiden tot meer conversie en loyaliteit.

Phil & Flo helpt je met het ontwikkelen van zo’n doelgerichte website met de juiste branding, uitingen en functionaliteiten.

Goed vindbaar, doelgericht en gebruiksvriendelijk
In veel gevallen is je klant specifiek op zoek naar jouw product of dienst. Om goed vindbaar te zijn in Google, moet je website geoptimaliseerd zijn voor specifieke zoekwoorden over je product of dienst. Als de potentiele klant eenmaal op de website is, moet je website relevante informatie bevatten om ze te verleiden je product te kopen of het contactformulier in te vullen.

Daarbij is gebruiksvriendelijkheid ook erg belangrijk. Zo zal je website in korte tijd moeten laden om snel zichtbaar te zijn voor de bezoeker. Maar ook de opbouw is een belangrijke factor. Kan de bezoeker het gewenste product of de gevraagde dienst niet snel genoeg vinden, dan is de kans groot dat hij op zoek gaat naar een andere aanbieder. Hierbij is het essentieel dat je website responsive is en dus goed zichtbaar op verschillende apparaten zoals desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon.

IMG_4453b

Een nieuwe website laten maken door Phil & Flo
Phil & Flo heeft de juiste mensen aan boord om voor jou de perfecte website te ontwerpen en ontwikkelen. Gedurende het hele proces houden we rekening met jouw doelen, wensen en voorkeuren om ervoor te zorgen dat de website resultaatgericht is en je helpt bij het behalen van concrete resultaten. Wij ontwerpen en ontwikkelen de website, maar zorgen daarnaast ook voor de hosting, zodat je website altijd veilig, snel en online is.

Om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen voor zowel jou als je klanten, integreren we verschillende systemen in je website. Hiermee worden technische problemen snel opgelost en processen binnen je organisatie geoptimaliseerd en geautomatiseerd. Zo houd jij tijd over voor dat waar je echt goed in bent, en kunnen je klanten snel weer verder met hun orde van de dag.

Digital First – Waarom een Website je Voornaamste Visitekaartje is
In een wereld waar digitalisering het overneemt, is je website vaak het eerste contactpunt tussen jou en je potentiële klanten. Voordat ze fysiek met jou in contact komen of voordat ze je bellen, hebben ze al een mening gevormd op basis van hoe je online aanwezig bent.

Daarom is een goed functionerende, aantrekkelijke website niet alleen een “leuk idee”, maar een essentiële investering in de perceptie en groei van je merk.

Takeaways:
  1. Eerste Indrukken Tellen: Een snelle, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website zorgt voor een positieve eerste indruk, wat essentieel is in de digitale wereld van vandaag.
  2. Optimale Klantreis: Je website moet de klant soepel en intuïtief door hun reis leiden, van bewustwording tot aankoop. Hierdoor blijven bezoekers langer hangen en komen ze eerder terug.
  3. Continue Aanpassing: De digitale wereld is dynamisch. Regelmatige updates en aanpassingen zorgen ervoor dat je website actueel blijft en beantwoordt aan de veranderende behoeften van je doelgroep.

Onze klanten beoordelen
ons met 4,9 van de 5 sterren