Techniek verbeelden

Alfen heeft ons gevraagd om een animatie te produceren die inzichtelijk maakt hoe de verschillende laadpalen voor elektrische auto’s kunnen communiceren en slim kunnen samen werken. Wij hebben een script uitgewerkt de stijl en samen met Alfen bepaald wie de doelgroep is en wat hun mate van kennis op dit gebied is.

Alfen kiest voor 3D animatie

Samen met Alfen hebben we gekeken naar het juiste communicatie middel. We hebben gekozen voor een 3D animatie, dit is een prachtige manier om je eigen wereld tot leven te brengen. Ook de laadpalen van Alfen zijn op deze manier super realistisch. De modellen in deze 3D animatie zijn de populaire EV’s van 2020, dit voor extra herkenbaarheid.

Resultaten

Alfen heeft deze video gepubliceerd op LinkedIn en daar zijn een groot aantal likes op verschenen, ook het aantal views was zeer hoog. Dit zijn natuurlijk resultaten op views, maar de echte impact heeft het salesteam met deze video. De klanten begrijpen beter wat het aanbod is en kiezen daarom sneller voor de laadpaalinfrastructuur van Alfen.

Visie van onze grafische vormgever

“Ik vond dit echt een superleuk project om te doen, dit soort animaties geven mij altijd een goed gevoel. Deze laadpalen zijn ook een belangrijke bijdrage aan de wereld van morgen, zodat iedereen straks makkelijk elektrisch kan gaan rijden.” - Aron

 

Peter - Co-founder

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.
Copyright 2021 - Phil & Flo