Hoogwaardige videocontent voor de duurzame energie sector

Phil en Flo maakt hoogwaardige, specialistische video en animatiefilms met impact, speciaal voor jouw organisatie in de duurzame energie sector.

Bekijk ons portfolio

Jij wilt je doelgroep overtuigen, maar hoe?

Je werkt in de vooruitstrevende duurzame energie sector, jij wilt je doelgroep informeren over je innovaties. Dan zoek je een content partner die oplossingen biedt. Jouw uitdaging zetten wij om in impactvolle en creatieve animatiefilms, virtuele tour en video, die jou helpen je doelgroep te overtuigen. Zonder dat dit jou heel veel tijd kost, onze specialisten weten namelijk heel veel van jouw sector. Kan jij lekker door met je werk, terwijl wij jouw marketing een boost geven.

Waarom Phil & Flo?

Wij produceren al sinds 2010 voor de duurzame energie sector en geloven in jouw sector.

Practice what you preach, wij werken niet voor Oliemaatschappijen.

Wij begrijpen tot in detail de technische innovaties en complicaties in de energietransitie.

Content klaar en dan?

Zodra de video af is kunnen we je begeleiden in het online verspreiden ervan. Zo weet je zeker dat de boodschap van de film ook bij de juiste doelgroep terecht komt. Dit kan op LinkedIn, Instagram, YouTube Twitter en nog veel meer kanalen. Voor grote campagnes helpen onze specialisten je bij het testen van meerdere film varianten. Bel ons direct voor vrijblijvend concreet advies op 085 - 2738331.

Voordelen van video en animatie voor de duurzame energie sector

Mensen kijken graag naar andere mensen, daarom werkt een video ook sterker dan een stuk tekst alleen. Voor de duurzame energie branche ontwikkelen we graag video’s die aanspreken bij de doelgroep. Echter sommige initiatieven zijn niet in “gewoon” beeld te vatten, in dat geval kan je beter kiezen voor animatie. Het voordeel van animatie is dat we de omgeving en het product in zijn geheel controleren en verhelderen.

Expertise duurzame energie

Peter de Graaf is binnen ons team gespecialiseerd in de branche duurzame energie en is het aanspreekpunt op dit vlak. Hij heeft veel expertise op dit gebied en samen met jou kan hij het verhaal duiden en begrijpbaar maken voor jouw doelgroep. Je kan Peter bellen op 085 - 2738331 om direct even te sparren over de mogelijkheden.

Peter - Phil & Flo
Peter
 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.
Goed eindresultaat waar meegedacht is met beeld en stem vorming. OIOSYSTEMS heeft voor haar productanimatie gekozen voor Phil & Flo. Ze denken mee en zorgen voor een perfecte productanimatie!
- John Hilberding, Eigenaar @ OIO Systems
Phil & Flo is een heel professionele club en een verlengstuk van de communicatie afdeling! Ze zijn behulpzaam, denken met je mee en zijn super geduldig. Een frisse en creatieve partij om mee samen te werken aan animaties en bedrijfsvideo's.
- Marjolein Overbosch, Hoofd marketing @ DMT environmental Technologies