De wereld van morgen draait op duurzame energie

De wereld van morgen draait op duurzame energie. Daar worden nu de eerste stappen in gezet. Ons team wil helpen bij de versnelling van duurzame energie door initiatieven en innovaties te verbeelden in animatie en videofilms. Jouw project of idee kan daardoor het grote publiek bereiken, of juist die ene angel investor.

Expertise duurzame energie

Peter de Graaf is binnen ons team gespecialiseerd in de branche duurzame energie en is het aanspreekpunt op dit vlak. Hij heeft veel expertise op dit gebied en samen met jou kan hij het verhaal duiden en begrijpbaar maken voor jouw doelgroep. Je kan Peter bellen op 085 -273 8331 om direct even te sparren over de mogelijkheden.

Peter de Graaf

Duurzaam inzetbaar video en animatie

Wij maken enkel hoogwaardige producten die duurzaam in te zetten zijn. Dit betekent dat de film voor langere periode inhoudelijk relevant en bruikbaar is. Dit realiseren we door het script en de creatieve inhoud zo relevant mogelijk te maken.

Feestje!

Duurzame energie is belangrijk en kan serieus zijn, maar eigenlijk proberen we er juist een feestje van te maken. Qua samenwerking met jullie en ons team en natuurlijk ook voor de eindgebruiker; de persoon die de film gaat kijken. Een feestje om samen creatief tot een prachtig product te komen en een feestje voor de kijker om naar te kijken. Mooie beelden, een boeiend verhaal en een interessante boodschap.

Team Phil & Flo

Kijkers?

Zodra de video af is kunnen we je begeleiden in het online verspreiden ervan. Zo weet je zeker dat de boodschap van de film ook bij de juiste doelgroep terecht komt. Dit kan op LinkedIn, Instagram, YouTube Twitter en nog veel meer kanalen. Als je echt grote campagnes wil draaien met de film zullen we ook meerdere versies van de film maken om zo te testen welke versie het beste aanslaat bij je publiek. Bel ons direct voor vrijblijvend advies op 085 -273 8331.

Voordelen van video en animatie

Mensen kijken graag naar andere mensen, daarom werkt een video ook sterker dan een stuk tekst alleen. Voor de duurzame energie branche ontwikkelen we graag video’s die aanspreken bij de doelgroep. Echter sommige initiatieven zijn niet in “gewoon” beeld te vatten, in dat geval kan je beter kiezen voor animatie. Het voordeel van animatie is dat we de omgeving en het product in zijn geheel controleren en verhelderen. Vraag ons naar de mogelijkheden via onderstaand formulier.

 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.