Videoproductie Groningen

Als bedrijf in Groningen val je al op door de locatie. Maar deze noordelijkste grote stad van het land kan zich aardig meten met de Randstad wat betreft nieuwe ondernemingen. Daarom is het extra belangrijk dat je jezelf onderscheidt in je marketing. Zeker online, waar allerlei advertenties vechten om de aandacht van de bezoeker. Daarom heb je een specialist in videoproductie in Groningen nodig die niet alleen jou begrijpt, maar ook je doelgroep, bij Phil & Flo hebben we daar gelukkig jaren ervaring mee. Wij zitten in de Oude Boteringestraat, om de hoek dus.

Videoproductie in Groningen met impact

Een video kan verschillende doelen hebben. Je kunt er heel goed iets mee uitleggen, maar ook mensen informeren of overtuigen. Dat komt door het verhalende karakter en door de aansprekende elementen: bewegend beeld en geluid. Met sfeervolle camerabeelden, creatieve animaties en een prettig achtergrondmuziekje zal je doelgroep met plezier kijken naar jouw video.

Videoproductie inzetten

Wat je doel ook is met een video, als je deze door Phil & Flo laat produceren, ben je verzekerd van een eindresultaat van topkwaliteit. Deze kun je op allerlei manieren gebruiken: plaats een bedrijfsvideo bijvoorbeeld op een vaste plaats op je website, zodat potentiële klanten en/of werknemers hier altijd kennis met je kunnen maken. Of werk aan een uitgekiende marketingstrategie op social media met speciaal gemaakte productfilmpjes. Wat je ook doet, wij helpen je van begin tot eind.

Videoproductie Groningen op maat

Of je nu zelf allerlei ideeën hebt over de video die je wilt laten maken, of het concept liever door ons wilt laten uitdenken: bij Phil & Flo staan we voor je klaar. Wij begeleiden je bij alle stappen, van eerste conceptontwikkeling tot het inzetten van je video in marketingcampagnes. We hebben namelijk ook het nodige verstand (sinds 2009, toen nog onder de naam FreshTV ;) ) van online strategieën. Zo voorkomen we dat je doelgroep de boodschap mist. Kom gerust langs op ons kantoor in de Oude Boteringestraat 71, voor videoproductie in Groningen om kennis te maken.

Videoproductie laten maken?

Ben je benieuwd naar de concrete voordelen van een videoproductie? Wij vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kansen van videomarketing? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het maken van virtuele tours, animaties, bedrijfsfilms, video’s voor employer branding en explanimations, om maar eens wat te noemen. Bel nu vrijblijvend met onze experts op 085 - 273 8331

Peter
 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.