Videoproductie Amsterdam

118.200. Zoveel bedrijven kent onze hoofdstad Amsterdam. Hoe val jij op tussen al die anderen? Door jezelf te onderscheiden in jouw marketing. En wat leent zich daar beter voor dan video? Een foto zegt meer dan duizend woorden; de waarde van een goede bedrijfsvideo kan in de miljoenen lopen! Daarom heb je een specialist in videoproductie in Amsterdam nodig. Wij van Phil & Flo begrijpen niet alleen jou, maar ook je doelgroep. En weten zo video’s te maken die niet meer loslaten.

Videoproductie voor meer impact

Meer dan 85% van de marketeers kiest voor video en niet voor niets. Veel mensen haken al snel af bij een hele lap tekst, maar raken geboeid door sterke camerabeelden, heldere animatie en een sfeervol achtergrondmuziekje. Ze worden van nature aangetrokken door bewegend beeld en geluid: twee cruciale kenmerken die een tekst of illustratie als advertentie mist.

UMCG filmopnames - Phil & Flo

Zet videoproductie in

Iets uitleggen, mensen informeren of overtuigen: een video kun je voor verschillende doelen inzetten. Wat jouw doel ook is, als je deze door Phil & Flo in Amsterdam laat produceren, ben je verzekerd van een goed scorende film. Waar is nagedacht over zaken als doel, marketingstrategie, lancering en video advertenties. Met het eindresultaat kun je alle kanten op: plaats jouw bedrijfsvideo bijvoorbeeld op je website, zodat klanten alvast kennis met je kunnen maken. Of werk aan een uitgekiende social mediastrategie met speciaal gemaakte productfilmpjes.

Aron & Inge - Phil & Flo

Videoproductie Amsterdam op maat

Heb je zelf allerlei ideeën over de bedrijfsvideo die je wilt laten maken of laat je liever het hele concept door ons uitdenken? Bij Phil & Flo staan we voor je klaar. Waar gewenst begeleiden we je bij alle stappen: van eerste conceptontwikkeling en vaststellen van een succesvol script tot het inzetten van jouw video in complete marketingcampagnes. Kom gerust langs op ons kantoor op de Herengracht 420, voor videoproductie in Amsterdam, om samen de mogelijkheden te bespreken.

JDE filmopnames - Phil & Flo

Videoproductie laten maken?

Ben je benieuwd geworden naar de concrete voordelen van een videoproductie? Wij vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kansen van videomarketing? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het maken van animaties, bedrijfsfilms, video’s voor employer branding, virtuele tours en explanimations, om maar eens wat te noemen. Leer ons kennen en kijk wat we voor je kunnen betekenen!

Inge - Phil & Flo
Peter
 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.