Interactie op hoog niveau

Wil je echt interactie op hoog niveau met je doelgroep? Kies dan voor onze interactieve video mogelijkheden. Je geeft de kijker allerlei keuzes die voor hun relevant zijn. Ze zijn zelf in control. Het voordeel is dat je relevant bent tijdens de video en dat ze actief bezig zijn met je merk. Dit geeft onbewust een beter gevoel bij je doelgroep. Ook kan je een quiz toevoegen, een link naar een PDF of website maken en nog veel meer.

Concrete cases

Je hebt werkelijk fantastische mogelijkheden met interactieve video. Elke keer weer ben ik verbaasd over de creatieve mogelijkheden die de verschillende lagen van interactieve video met zich meebrengt. Relevantie voor de kijker is hierbij geen loos woord. De kijker bepaald en ervaart. Neem contact met me op om direct jouw case vrijblijvend voor te leggen, 085 - 273 8331. Peter de Graaf.

Interactie met de kijker

Maak nu kennis met de ongekende mogelijkheden om van kijkers klanten te maken. Kijkers kunnen bijvoorbeeld in de interactieve video op een KOOP NU knop klikken bij het tonen van een product.

Je kunt ook links toevoegen in de video die naar jouw website gaat. In plaats van links naast de video, of eronder, zet je de links om op te klikken gewoon in de video. Integreer sociale media, polls, pdf-bestanden en meer… de mogelijkheden zijn ongekend!

Bestaande video’s interactief maken

Veel organisaties hebben in het verleden al video’s laten maken en willen niet opnieuw investeren in nieuwe video of animatie. Met de interactieve video oplossingen van Phil & Flo hoeft dat ook niet, wij kunnen bestaande video’s interactief maken zodat ze een nieuw jasje krijgen en weer jaren meekunnen.

Geef dus je animatiefilm of bedrijfsfilm een nieuwe dimensie en creëer onweerstaanbare interacties waar je maar wilt!

Meerdere storylines

In interactieve video’s kan je direct de interactie met de kijker opzoeken. Je kan de kijker de keuze geven welke richting het wil opgaan in de animatiefilm, of welke informatie belangrijk is voor hem of haar. Daarnaast zorgt interactieve video ervoor dat je niet meerdere video’s hoeft te publiceren. Aangezien alles in één heldere videoplayer past.

Analytics van interactieve video’s

Wat voor jou als marketeer interessant is, zijn de uitgebreide analytics mogelijkheden. Zo kan je zien waar de kijker op klikt. Je gaat patronen herkennen zoals je dat nu al in je website doet. Daarnaast zijn de links makkelijk en LIVE aan te passen door ons. Dat betekent dat je nooit meer iets offline hoeft te halen. Neem contact op met onze specialisten die je meer kunnen vertellen over interactieve video en interactieve animatie! Bel 085 -273 8331

Veelgestelde vragen

  • Zeker! Ons steeds groeiende interactieve portfolio is hier te bekijken.
Copyright 2021 - Phil & Flo