Animatie laten maken?

Wil jij ook je eigen wereld creëren en de kijker meenemen in een verhaal die duidelijk, maar vooral interessant is om naar te kijken? Kies dan voor onze unieke maatwerk animatiefilms. Animaties zijn er in verschillende vormen, kies hieronder uit 3D animatie, 2D animatie of VR animatie.

2D animatie

Een 2D animatie is de basis die voor vele doelen een geweldige oplossing biedt. In je eigen huisstijl, uniek op maat gemaakt door onze animatoren. Met een script die aansluit bij jouw wensen. Lees meer over 2D animaties.

3D Animatie

Onze 3D animatie’s zijn de meest realistische vorm van animatie vinden wij. Het kost wat meer tijd om te maken, maar het resultaat is verbluffend. Onze specialisten maken graag voor jou de meest gave 3D animaties!

Virtual Reality Animatie

Heb je een Virtual reality headset? Bekijk dan onze VR animatiefilms eens! Deze oplossing biedt geweldige mogelijkheden als je echt wilt opvallen. Ook geweldig om te gebruiken op beurzen of tijdens presentaties!

Juist voor online doelgroep

Juist in deze tijd wil je op een goede manier je doelgroep bereiken die nu veel online is. Maar hoe? Laat een animatie maken door onze specialisten en verspreid deze onder je doelgroep. De juiste informatie verpakt op een creatieve heldere manier. Bel onze specialisten nu vrijblijvend. 085 -273 8331

Waarvoor kun je een animatie laten maken?

Je kunt animaties voor verschillende toepassingen inzetten, maar allemaal hebben ze hetzelfde doel: een boodschap kort en duidelijk uitleggen. De animatie specialisten van Phil & Flo Creative Studio zijn experts in het verpakken van een ingewikkelde boodschap in een heldere animatiefilm. Met visuele elementen maak je processen, vraagstukken en techniek inzichtelijk en begrijpelijk voor je doelgroep. Hierdoor voorkom je dat potentiële opdrachtgevers of klanten afhaken: integendeel, met een aantrekkelijke animatie worden ze juist enthousiast.

Animatie laten maken om meer op te vallen

Je verhaal vertellen begint met de aandacht vangen. Zeker als je reclame voor jezelf of een van je producten of diensten maakt, wil je niet massaal worden genegeerd door potentiële klanten. Met een visueel aantrekkelijke animatie val je op en wek je de interesse van je doelgroep. De creatieve ontwerpers van Phil & Flo kunnen hier uitstekend mee uit de voeten. Heb je een huisstijl? Dan zorgen wij dat je animatie hier perfect in past. Zo creëer je een herkenbare stijl die mensen niet snel zullen vergeten.

Hoe werkt een animatie laten maken?

In een animatie wil je een hoeveelheid informatie overbrengen. Dat kan een ingewikkelde, technische uitleg zijn, of een heldere productpresentatie. In een animatie vertelt een voice-over stem deze informatie op een prettige toon, in iedere taal die je wilt, daarbij ondersteund door visuele elementen. Deze elementen maken het geheel niet alleen makkelijker te begrijpen: ze geven er vaak ook een luchtige, speelse toon aan. Zeker in combinatie met passende muziek. Zo creëren de specialisten van Phil & Flo een animatie die beter blijft hangen bij je doelgroep.

Waarom werkt een animatie laten maken?

Mensen denken graag in verbanden en er is geen betere manier om die verbanden te leggen dan visueel. Met beeldelementen en animaties maken we de samenhang tussen onderdelen duidelijk. Met alleen tekst en uitleg bestaat het risico dat je doelgroep deze verbanden mist, en daardoor afhaakt. Gesproken uitleg, beeld en geluid gaan goed samen in een animatie: ze versterken elkaar. Door de synergie kan het menselijk brein veel makkelijker de belangrijke elementen oppikken waarvan je wilt dat je doelgroep ze onthoudt.

Doelgericht aan de slag met de animatiefilms van Phil & Flo

Opvallen, uitleggen, een idee verkopen: wat je doel ook is, met een animatie lukt het altijd beter. Phil & Flo denkt met je mee van eerste concept tot het bereiken van je doelstellingen. Daarbij brengen we je boodschap in kaart en kijken we naar je doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat de stijl en vorm van animatie optimaal werkt en er niets van je boodschap verloren gaat. Of je nu wilt overtuigen of informeren: met een aansprekende animatie klaar je de klus.

Ongekende mogelijkheden met het laten maken van een animatie

Een animatie om jezelf te verkopen, een proces uit te leggen of een product te presenteren, kan op verschillende manieren. Er zijn verschillende concepten, tonen en stijlen om uit te kiezen. Dat zijn minstens net zo belangrijke gereedschappen als de moderne technieken waarmee we de animaties maken. Het zijn geen beperkingen, maar juist middelen om je doelgroep uit te breiden, en de effectiviteit van je boodschap te verhogen.

In stijl een animatie laten maken

Het laatste dat je wil, is je publiek afschrikken met een animatiestijl die helemaal niet bij jou past. Als de stijl en inhoud van een animatie botsen, brengt dat kijkers in verwarring. Daarom maken de specialisten van Phil & Flo graag kennis met je. Zo zien we welke stijlen we beter kunnen hanteren dan andere: zakelijk, educatief en/of speels. Wat de grafische vormgeving betreft, houden we ons graag aan je huisstijl, maar ook zonder huisstijl vinden we de juiste toon en beeldtaal om je boodschap zo goed mogelijk uit te dragen.

Voor wie laat je een animatie maken?

Minstens net zo belangrijk als voor welk doel je een animatie laat maken, is het publiek. De getekende elementen van een animatie lenen zich goed voor een vrolijke en luchtige presentatie, maar serieus kan ook. Het hangt er maar net van af hoe je de animaties gaat inzetten. Wil je flink veel likes en shares op sociale media? Of stuur je je accountmanagers met een tablet op pad met een uitleganimatie? Natuurlijk hoeft het een het ander niet uit te sluiten: dan kiezen we voor het beste van beide werelden in toon en stijl. Check ons portfolio voor de uitgebreide stijlen die we hanteren.

De juiste toon in een animatie

Met een sprekende animatie lukt het veel beter om een toon over te brengen. Door de combinatie van gesproken woorden, beelden en muziek, creëer je meteen de juiste sfeer. Door de juiste toon te kiezen en je verhaal goed te vertellen, kun je veel meer rekenen op het overbrengen van het juiste gevoel aan je doelgroep.

De unieke designfilosofie van Phil & Flo

Goede vormgeving versterkt de betekenis en impact van beeld, maar wat is goede vormgeving? Vroeger dacht men de ideale verhoudingen van vormen te vinden in de Gulden Snede. Tegenwoordig hebben die oude regels plaatsgemaakt voor persoonlijk stijlonderzoek, want ultieme schoonheid is voor iedereen anders. Wij horen graag wat je wil vertellen en stellen, door middel van de juiste kleuren, lijnen, vormen, muziek en geluiden, een authentieke beeldtaal voor je animatie samen.

Kies de juiste kleuren

We worden rustig van symmetrie. Door het gebruik van symmetrie in je vormgeving kun je een veilige, vertrouwde boodschap overbrengen. Asymmetrische beelden zorgen daarentegen voor prikkelingen en zetten aan tot actie. Ook kleuren spelen hierbij een grote rol. Zo staat bijvoorbeeld blauw voor ‘vertrouwen’ en groen voor ‘groei’ en ‘gezondheid’. Rood staat voor gevaar, warmte en actie. Kleur in je animatie zorgt dus voor verschillende acties.

Copyright 2021 - Phil & Flo